A transznemű vagy meleg/biszex embereknél miért annyira gyakori, szinte már "kötelező" a fültágító meg hasonló ékszerek, vagy, miért gyakoribb náluk sokkal, mint a heteró embereknél?
Mert hatalmas egyéniség mindegyik.
Jah, nem.
Én a melegek táborát erősítem és nem látom az összefüggést, illetve nem is ismerek sok fültágítós meleget. Igazából, ha jobban belegondolok 1-et se, pedig elég nagy az ismeretségi köröm.
De gondolom max azzal lehet összefüggésben, hogy a melegek, transzok stb az önmegvalósítást igyekeznek kimaxolni és pont leszrják, hogy ki mit gondol a tetkójukról, színes hajukról, ékszereikről.
De ismétlem én hetero vagy max biszexek körében ismerek inkább tetovált, felékszerezett és feltűnő jelenségeket, nem pedig melegek és transzok között (transzok akiket ismerek inkább beolvadni akarnak a tömegbe).
Nem hiszem, hogy gyakoribb náluk, mint a heteróknál. Mindenkinél más, hogy mennyire fejezi ki magát.
Egyetlen általam ismert vagy követett transz/meleg/bi embernek sincs fültágítója. Piercingesek már vannak, de nem nagyobb részben, mint a heteró ismerőseimnél. Szerintem nem függ össze.
Soha nem vettem észre hogy a melegekre lenne jellemző.
Vagyis nekem erről senki nem szólt :D 17-18 éves korom óta van orrpiercingem (sőt, volt a számban is, de kivettem) és fültágítóm. 32 éves heteró nő vagyok, boldog kapcsolatban a párommal aki értelemszerűen egy férfi.
Most hogy végiggondolom, van egy biszex barátom és egy leszbikus barátnőm, egyiknek sincs piercingje, még tetoválása sem. És van kb 6-8 olyan barátom aki heteró és vannak rajtuk testékszerek.
#6 Nem, itt a kérdésem alatt senki nem szánalmas.
#7 Általánosítás? Inkább megfigyelés. Nem akartam bevallani, de most muszáj lett, én is egy heterő lány vagyok, és mindkét fülemben van majdnem egy centis. Viszont bárhol látok transzneműt, youtube-on, tiktokon, túl kevésszer bukik ez a "feltételezés". De még ha itt mind a heten is azt mondtátok volna hogy igen, így van és igaz, ez még akkor is egy "király" dolog lenne, hiszen miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!