Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A transznemű vagy meleg/biszex...

A transznemű vagy meleg/biszex embereknél miért annyira gyakori, szinte már "kötelező" a fültágító meg hasonló ékszerek, vagy, miért gyakoribb náluk sokkal, mint a heteró embereknél?

Figyelt kérdés
Tisztázzuk, hogy én mindenkit szeretek és nagyon támogatom az embereket, hogy önmaguk legyenek, minden szokásukkal, ékszerükkel együtt, de ez a kérdés, már-már "összefüggés" évek óta érdekel.

2020. dec. 9. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:
19%

Mert hatalmas egyéniség mindegyik.

Jah, nem.

2020. dec. 9. 12:50
 2/9 Andizsuzsi ***** válasza:
78%
Egyik meleg ismerősömnek sincs fülbevalója sem, nemhogy fültágítója.
2020. dec. 9. 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a melegek táborát erősítem és nem látom az összefüggést, illetve nem is ismerek sok fültágítós meleget. Igazából, ha jobban belegondolok 1-et se, pedig elég nagy az ismeretségi köröm.

De gondolom max azzal lehet összefüggésben, hogy a melegek, transzok stb az önmegvalósítást igyekeznek kimaxolni és pont leszrják, hogy ki mit gondol a tetkójukról, színes hajukról, ékszereikről.

De ismétlem én hetero vagy max biszexek körében ismerek inkább tetovált, felékszerezett és feltűnő jelenségeket, nem pedig melegek és transzok között (transzok akiket ismerek inkább beolvadni akarnak a tömegbe).

2020. dec. 9. 12:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy gyakoribb náluk, mint a heteróknál. Mindenkinél más, hogy mennyire fejezi ki magát.

Egyetlen általam ismert vagy követett transz/meleg/bi embernek sincs fültágítója. Piercingesek már vannak, de nem nagyobb részben, mint a heteró ismerőseimnél. Szerintem nem függ össze.

2020. dec. 9. 13:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem vettem észre hogy a melegekre lenne jellemző.

Vagyis nekem erről senki nem szólt :D 17-18 éves korom óta van orrpiercingem (sőt, volt a számban is, de kivettem) és fültágítóm. 32 éves heteró nő vagyok, boldog kapcsolatban a párommal aki értelemszerűen egy férfi.

Most hogy végiggondolom, van egy biszex barátom és egy leszbikus barátnőm, egyiknek sincs piercingje, még tetoválása sem. És van kb 6-8 olyan barátom aki heteró és vannak rajtuk testékszerek.

2020. dec. 9. 13:20
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom, te kikbe futsz bele vagy milyen fotókat nézegettél, de én egyetlen meleget vagy transzot sem ismerek, akinek fültágítója lenne... Olyan embereken átok ilyet, akik féli vagy teljesen agyon vannak tetoválva, vagy spéci bringát hajtanak. Fura egy általánosítás a részedről...
2020. dec. 9. 13:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok LMBT embert ismerek, de egynek sincsen fültágítója. Mondjuk a heteró ismerőseimnek sincs. Szerintem mi nagyon más közegben mozgunk... :D
2020. dec. 9. 13:49
 8/9 A kérdező kommentje:

#6 Nem, itt a kérdésem alatt senki nem szánalmas.

#7 Általánosítás? Inkább megfigyelés. Nem akartam bevallani, de most muszáj lett, én is egy heterő lány vagyok, és mindkét fülemben van majdnem egy centis. Viszont bárhol látok transzneműt, youtube-on, tiktokon, túl kevésszer bukik ez a "feltételezés". De még ha itt mind a heten is azt mondtátok volna hogy igen, így van és igaz, ez még akkor is egy "király" dolog lenne, hiszen miért ne?

2020. dec. 9. 13:52
 9/9 anonim válasza:
100%
Én instagramon rengeteg külföldi LGBT embert követek, és legtöbbjüknek tényleg van fültágítója. Én azt vettem észre hogy főleg az FTM transzneműeknek. De hogy ez miért van így, fogalmam sincs :D
2020. dec. 30. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!