Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Testépítők miért káromkodnak...

Testépítők miért káromkodnak annyit?

Figyelt kérdés

Egy olyat sem hallottam aki választékosan, úriemberként beszélt, viselkedett volna. Mindegyikre a tanulatlan, bunkó, olyan alkesz meló k*rvaanyázódós, meg g*cizős beszéd volt jellemző.

Még olyan ismert emberek mint Kathi Béla is ízléstelen módon káromkodik. Edzés közben.

Mi az oka ennek?

2020. dec. 9. 12:29
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
A tesztoszteron fokozókra tippelek. De szerintem egyébként is inkább olyan emberek járnak gyúrni, akiknek fizikailag is muszáj levezetniük a feszkót. Inkább edzés közben tegye ezt, mint az utcán, ha felbosszantják a járókelők :D
2020. dec. 9. 12:39
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Edzes kozben megis hogy kene levezetnie az erolkodest,azt kene kiabalnia hogy a kutya meg a macska? A tragar beszed sokszor stressz levezeto,kiadod magadbol a dolgokat,mint pl Kathi...A danabolos hobbiedzok meg nem testepitok akik alpari modon viselkednek,egy hivatasos testepitonek van annyi esze hogy kulturalt is legyen ha kell,mert sokat szamit a benyomas es a kulso megiteles a karrierjuknek.
2020. dec. 9. 12:41
 3/8 A kérdező kommentje:

# 2

Egyáltalán miért kell ordibálni?

2020. dec. 9. 12:44
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Mert nem 10kilokkal edzenek es fajni is tud,erolkodesnel igy adod ki magadbol...De ha pl te raejtesz egy 10kilos sulyt a labadra,akkor toled is meg lehetne kerdezni hogy miert ordibalsz,vagy akar nezz meg egy noi teniszmeccset:D
2020. dec. 9. 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nem tapasztaltam ilyet a környezetemben. 3 évig jártam rendszeresen edzőterembe, az első hónapokban 2 edzőm volt, később magamtól edzettem. Mindenki kedves és normális volt.

Nem karomkodtak többet egy átlagos embernél. Az meg szerintem belefér, hogy kicsúszik egy-két csúnya szó edzés közben. Én is karomkodtam néha, pedig sosem szoktam.

2020. dec. 9. 12:56
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

2. Fura, olimpikonok és erőemelő bajnokok sokszor hang nélkül, de semmiképp se visítozva, káromkodva döntenek rekordokat. Lehet így is.

Én is edzem, sokszor én is nyögök az erőlködéstől de sose ordítozom és káromkodom.

2020. dec. 9. 15:45
 7/8 anonim ***** válasza:
26%
Mert ők kemények, övéké a terep. XD
2020. dec. 9. 16:50
 8/8 anonim ***** válasza:

nem akarok bunkó lenni, de az a tapasztalatom, hogy testépítők butábbak, mint az átlag. mindig azt hallgatom, h közöttük is pont ennyi a h-lye, mint mondjuk más sportolók között, de a való életben mást látok.

A híresebb magyar testépítők közül egyik sem épp atomtudós (Kathi Béla, Vörös Zoltán), sőt kissé primitívnek tűnnek. vagy mondjuk Drugs Bunny, aki még a világban/országban zajló dolgokat sem érti, annyira buta.

ezért nem meglepő, h képtelenek normálisan viselkedni, tisztelet a kivételnek.

a másik: sztem zömében frusztrált, elnyomott kezdenek el konditerembe járni. elég megnézni, micsoda hisztit leművelnek, mert bezártak a termek, és mekkora baromságokat irkálnak össze: „ha tescoba lehet menni, terembe miért nem?”.

ergo a testépítőkről szóló sztereotípiáknak van alapjuk, még akkor is, ha nyilván vannak kivételek.

2020. dec. 18. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!