Amíg bent vannak addig havonta utalnak nekik a bankszámlájukra egy meghatározott összeget, arról nem tudok hogy kiesésért járna valami plusz. Ugye az én ismerősöm nem esett ki, megnyerte. Viszont rengeteg lehetőséget kapnak a kiesés után. Mindig csurran-cseppen valami. Mondjuk most ebből a szempontból nehezebb lehet, nincsenek diszkós haknik a korona miatt. Abból az előző évadok szereplői milliókat tudtak összegereblyézni.
2020. dec. 8. 21:20
12/17 anonim válasza:
Én agyzsibbasztónak nézem fél szemmel általában. Teljesen kikapcsolja az agyam ez a sok gyökérség. Viszont szintén azt érzem, hogy számomra nincs benne szimpatikus egyén, akinek szívesen szurkolnék, vagy szívesen a kezébe adnék az emberi jelleméért ennyi pénzt a végén. Persze nem is erről szól, hát ez van.
Onnantól kezdve, hogy már nem nézői döntés a "beszavazás", odakeverednek olyan alakok, akik kapcsolatba hozhatók a tv egyéb szegmenseivel és a kiszavazás is kitudja mennyire múlik a nézőkön, én valóban nem hiszek abban, hogy spontán viták és események lennének. Azt nem tudom mennyire megrendezett, de hogy már alapból a feladatokkal is állandóan kreálják a feszültséget, az biztos. :)
2020. dec. 9. 13:27
13/17 anonim válasza:
A néző már semmiben nem dönt.
Nem véletlenül vették el az online stream-et is, túl rizikós volt.
Az ismerősömet aki megnyerte, felhívták hogy lenne ez a lehetőség. Nem ő jelentkezett.
Onnan volt meg nekik a kontaktja, hogy régen volt egy apró szerepe az ÉNB-ben.
Minden évad előtt hirdetik hogy jelentkezz, de nagyon ritka aki ilyen módon kerül be.
2020. dec. 9. 13:31
14/17 anonim válasza:
Eléggé megrendezettnek tűnik.Renátó pl szimpatikus volt az elején,erre olyan idiótává változott,mintha előírták volna neki.Tegnap pl a Dani felhozta a Virág múltját,de egyszer nem hangzott el az oldal neve,ahol fent volt,ez is olyan,mintha egyenesen a szájukba adnák a szót.A Bálint meg az ÉNB-ből..amilyen normális karakternek tűnik,nem hinném,hogy ő jelentkezett ilyenbe.Gináról meg Amandáról kb eddig csak negatív részeket láthattunk,ehhez képest bennt alig kapnak kiválasztójelet.Az egész olyan,mintha két vv lenne.Egyik,amit mi látunk,a másik,amit a lakók.
2020. dec. 9. 16:23
15/17 anonim válasza:
Nekem az a bajom, hogy nem kapnak semmi szórakoztató feladatot. Annyit lehet látni, hogy fekszenek, meg fotózkodnak. Most is ez az influenszer meg követőhét...jobb lenne valami szivatósabb pl munkahét vagy iskolahét.A szereplők is uncsik, nekem sincs kedvencem, nincs újdonság ők is próbálnak előző szériából valakit utánozni pl Gábor Alekoszt, Digó Aurélió szövegeivel jött néha. Mercinek meg idegesít a hangja amúgy aranyos lenne, de kicsit sok mikor épp középpontban akar lenni, de néha látszik már a többiek fején is, hogy unják. Meg azok a műhisztik..volt mikor egerek közzé meg bogarak közzé kellett nyúlni Merci meg Gina el is vigyorogta magát kiabálás közben...nem, hiszem,hogy ennyire félt a spagettibe belenyúlni.
2020. dec. 9. 20:42
16/17 anonim válasza:
Tízen X éve megoldották már az élő adást, de mióta többen elszólták magukat a forgatókönyv miatt, meg a műbalhék újraforgatása miatt, stb. pár évaddal ezelőtt megszűnt az élő közvetítés technikai nehézségekre hivatkozva.
A külföldi VV megnézése után a farokpörgetős srácról, akinek most nem jut eszembe a neve már a 3-4-edik résznél tudtam ő nyeri meg. A külföldi évadban is pörgette a gyerek, alpári volt és ránézésre az ikertesója. Ráadásul ehhez még a szavazatokkal sem kell csalniuk, szimplán nagyobb műsoridőt adnak neki.
Nem minden esetben jön be az RTL számítása pl. korábbi évadban volt olyan szereplő aki fel volt háborodva, hogy a megbeszélttel ellentétben nem ő megy vissza.
2020. dec. 10. 10:59
17/17 anonim válasza:
Szia!Én nagyon szeretem nézni és a belevalót is mindig nézem.Nem.megjátszott,olyan embereket vesznek,olyan különböző típusú emberek hogy biztos legyen cirkusz a villában.Az alkohol sajnos sok mindenkit megváltoztat lásd Renátó.Pénzt nem kapnak ha kiesnek,lehetőségekről nem nyilatkozom,de nem biztos kapnak valami lehetőséget,habár influenszer iparban meglehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!