Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, nektek mennyire jön...

Lányok, nektek mennyire jön be Simon a valóvilág szereplője?

Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 00:32
 1/5 anonim válasza:
ízlések és pofonok! :)
2014. jan. 19. 01:16
 2/5 anonim válasza:
semennyire, őt kb kezeltetni kéne. fuj
2014. jan. 19. 01:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Tv kapcsolgatás közben nézek egy-két pillanatot, de azt is kár. Semennyire, senki.

Való világ? Semmi meló, luxus körülmények.

Piálás mértéktelenül, meg baromságok.

Ha nekik ez a való világ, akkor félrevezetik a sok fiatalt, mert nem ilyen az Élet.

Aztán lesznek 5 perces "sztárok". A semmire.

Butítás az egész.

2014. jan. 19. 04:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Ő a legjobb arc. A többi unalmas, buta ember. Talán az Aurélió, meg a gyúrós Józsi egy kicsit emberségesek, de az előbbi is elég fura, egy agresszív barom. Én szerintem csak addig fogom nézni a VV-t, amíg Simon bent van, mert ő az egyetlen értelmes ember odabent. Amúgy tök jó műsor lenne, csak sajnálatos, hogy tele van ri.bancokkal, mert idióta, kanos pasikkal, mert így az értelmi színvonal a villában a bányászbéka feneke alatt van. Látszik is, ahogy kapálóznak a nézettségért, mert már nem az rtl-en megy fő műsoridőben:) És hogy a kérdésre is válaszoljak: belsőleg bejön, külsőleg nem, mert giznya.
2014. jan. 19. 11:32
 5/5 anonim ***** válasza:

gyakorló elmebeteg... de szerintem nagy arc

éljen a debreceni egyetem :D

2014. jan. 19. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!