Miért kell ezért kinézni az embert?
1-es és 4-es vagyok. Nekem is életem a zene, hegedültem, zongoráztam, gitározok, járok koncertekre, stb.
De ha valaki dúdol mellettem, az rohadtul idegesítő.
Tudod, amikor mondjuk egy járművön áll körülöttem 4 ember, bedugott fülekkel és mind a 4 full hangerőn hallgatja a különböző zenéit + az egyik még dudorászik is hozzá, az valami q.rva idegesítő tud lenni. Mert igen, kihallatszik, csak ti hiszitek azt, hogy nem.
Imádom a zenét, mindig is imádtam, nem is csak a populárisabb fajtát, de utcán, tömegközlekedésen, üzletben - egyáltalán, semmilyen nyilvános helyen nem zavartam/zavarok vele másokat. Arról nem beszélve, hogy még balesetveszélyes is a külvilágot kizárva közlekedni, de mondjuk ez nem az én problémám (feltéve, hogy nem pont az én kocsim alá sétál be egy elvarázsolt, dudorászó zenészlélek).
Nem árt néha másokra is gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!