Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnék fiatalabbnak...

Hogyan tudnék fiatalabbnak kinézni? (Arcra)

Figyelt kérdés

Illetve hogyan tudom lassítani az öregedést?

Rendszeres testmozgás: futás, testépítés. Ezek segítenek az arc fiatalításában?

Nem cigizek, ritkán iszom.

A napozás öregíti a bőrt, vagy pont, hogy meggátolja az öregedést? És mi a helyzet a szoláriummal?

Van értelme ennyi idősen fiúként valami arckrémet használni?

23/F

2020. júl. 26. 00:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ezeket nem találod a neten? Mert én onnan tudom mind, több forrásból is.
2020. júl. 26. 00:58
 2/13 anonim ***** válasza:
23 évesen nem hiszem, hogy indokolt lenne fiatalabbnak kinézni. Árt a bőrnek a napozás, és a szolárium is. A bőrödet hidratáló krémmel kend be reggel este. A kollagének krém, vagy kapszula formájában is segít a bőrt feszesen tartani.
2020. júl. 26. 01:00
 3/13 anonim ***** válasza:
67%

Az öregedés 80%-áért az uv-a sugárzás felelős állítólag. Sürgősen szerezz egy jó minőségű (pl bioderma) fényvédőt, legalább 30-as faktorral. Nem véd a végtelenségig, erre figyelj.

Fogyassz sok vizet.

Aludj eleget.

MINDIG használj hidratálókrémet. Okkal van nappali és éjszakai is. Arctisztítás után felviszed, ha használsz szérumot, akkor azután, hogy azt beszívta a bőröd, ha használsz fényvédőt, még az előtt.

Szérumok, amik hasznosak lehetnek bőröregedés ellen:

A (retinol), E és C vitamin tartalmú szérumok

Hialurontartalmú szérumok

Koffeintartalmú szérumok (niacinamid)

Kémiai hámlasztók is segítenek stimulálni a sejtek működését (AHA és BHA savas hámlasztóként lehet őket megtalálni, jellemzően 3-4 naponta szokás őket arcpakolásként alkalmazni.

Egyéb:

Szépségvitamin, különösen kollagént és hialuronsavat tartalmazó ampullák vagy tabletták. Jellemzően ezt is C, A és E vitaminnal, esetleg krómmal, szelénnel vegyítik, ha kifejezetten bőrápolásra szánják.

Illetve ott van még a microneedling is.

A többi pedig plasztikai sebészet / genetika.

2020. júl. 26. 01:05
 4/13 anonim ***** válasza:
19%

én jóval fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Soha nem kentem magam semmivel, se lemosót, se krémeket, de még napfényvédőt se használok (nő vagyok). Kb félévente eszembe jut, hogy fel kéne tenni valami pakolást. Minimum egy tizessel néznek fiatalabbnak, de többel is, állandóan diákjegyet akarnak adni, pedig felnőttesen öltözöm.

Nem napozom direktben, szoláriumban sosem voltam, de a fényvédők tele vannak minden xarral, én nem ajánlom. Vegyél föl egy napszemüveget.

Keveset dohányoztam, keveset ittam, nagyon keveset buliztam-éjszakáztam, igyekszem kevés cukrot enni, talán ezek lehetnek mögötte. A sportot se szabad nagyon túlzásba vinni, csak mértékkel. Nézd meg az élsportolókat, fitneszbajnokokat, hogy meg vannak öregedve már harminc fölött.

Ez a krém-dolog csak egy átverés. Mindenki agyba-főbe keni magát, nézd meg őket, semmit se használ. Ne költsd erre a pénzedet.

Azt nem mondanám, hogy minden nap megvan a 2 liter víz, azt se mondhatom, hogy minden nap hú de kialszom magam.

Aludj a hátadon és tartsd meg az összes fogadat, mert csak akkor fog feszülni a bőr az arcodon, ha megvan az összes fogad. Fogszabályozás címén se engedj húzatni.

Szerintem ne görcsöld túl, csak tiszteld a tested :)

2020. júl. 26. 01:59
 5/13 anonim ***** válasza:
16%

4-es a tipikus "nagyanyám 60 évig dohányzott, mégis 93 éves" válaszoló.

Az, hogy neked nem ártott semmit a leszaromságod, csak egy vélemény, nem tudomány.

2020. júl. 26. 02:05
 6/13 anonim ***** válasza:
45%

Nem szarom le egyáltalán. Nem kenek magamra minden xart, nézd meg mi van benne. Nézz szét az utcán, hogy néznek ki az emberek. Mindenki ezerrel keni magát, használ valamit?

Ez a tudomány? Ne nevettess. El akarják adni a sok xart amit termelnek. Na a nevezett tudományt marketingnak hívják.

Olyanokat kérdezz a reklámszakemberek helyett, akik tényleg jól néznek ki, hogy mit csinálnak.

Kikiáltják, hogy rossz a napra menni, közben kapnak minden betegséget az emberek, mert nem járnak a napra. Minden xart bevesznek az emberek, és utána azt mondják hogy ők az igényesek :D Mert nem megy a napra, hanem otthon kuksol, vagy magára keni az alumínium tartalmú mérgező napvédőjét.

Azzal a sok vízzel kimosol magadból minden sót, ami kell a sejtjeidnek. A sivatagi emberek se isznak naponta túl sokat, mert tudják, hogy csak ártanának maguknak.

Követitek a sok hülye értelmetlen trendet, mert ezt mondják a marketingtudósok, és ti vagytok az igényesek? Tíz-húsz év múlva nézzél már tükörbe, meglátod, hogy használ vagy árt.

Nem ismerek még egy olyat aki ennyivel fiatalabbnak nézne ki a koránál, mint én, és a többiek ezerrel kenik magukat a sok hülyeséggel amit reklámoznak.

A kérdező értelmes választ kért, nem pedig azt a marketingszöveget, ami mindenhonnan dől. Azt a sok hazugságot bárki kigúglizza.

2020. júl. 26. 02:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat igen, 23 evesen mar nem egyszeru felszedni a kis 16 eves csajszikat, mi?
2020. júl. 26. 07:41
 8/13 anonim ***** válasza:
22%

Papám nagyon jól tartja magát . Most már 73 éves , de alig fog rajta az idő .

Sose kenegette magát semmivel és világ életében kint a kertben a napon dolgozott . Plusz biciklivel szeret közlekedni :D néha lecsúszik 1-1 feles pálinka is . Koronavírus idején nem engedték be a boltba se , mert nem hitték el neki hogy elmúlt 65 . Ennyit erről .

Esetleg anyámat is ide tudnám sorolni meg apámat is , akik színtén 10 évet letudnának tagadni . Bőven . Mi a titok ? Nem kenegetik magukat semmi szarral ( okéé anyám testápolózik , de semmi több ) . Rendszeresen mozognak és változatos étrend .

Én 24 vagyok , de folyton elkérik a személyim . Szeretek kint lenni a napon . Sokat mozgok és oda figyelek hogy ne kenegessem magam semmi szarral . Mert azok hosszú távon inkább tönkre teszik a bőrt .

Nekem ez a személyes tapasztalatom :)

2020. júl. 26. 09:28
 9/13 anonim ***** válasza:
Nyomtasd ki fiatalkori fotód s ragaszd arcodra;)
2020. júl. 26. 09:47
 10/13 anonim ***** válasza:

"Rendszeres testmozgás: futás, testépítés. Ezek segítenek az arc fiatalításában?"

Ha pufók arcod van, akkor igen. De a sportolás egyébként is egészséges, és a sportos testalkat fiatalosabb, mint a löttyedt.

"A napozás öregíti a bőrt, vagy pont, hogy meggátolja az öregedést? És mi a helyzet a szoláriummal?"

Öregíti és károsítja.

Az elegendő alvás és elegendő folyadék fogyasztása, amit fentebb írtak valóban jó ötlet.

2020. júl. 26. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!