Szerintetek Yoongi milyen ember?
Ez hírességeknél sosem egyértelmű mindig azt mutatják/hangsúlyozzák ki ami megnyerő,tetszetős és pozitív.
Egy erősen szabályzott kpop bandánál ahol a botrányokat is elkerülik ahogy csak tudják meg halmozottan igaz.
Nem véletlenül mondják azt,hogy ,,Ne talákozz a hőseiddel"
De nyílván ettől szeretni őket nem szégyen sőt nekem is ő volt a kedvencem régen^w^.
18/F
3. Ez akármelyik idolról elmondható, most nem Btsről van szó, de nem egyszer volt az, hogy a fanok olyan tagban kellett csalódjanak akikben sose hitték volna, hogy valaha olyant csinálna (persze nem azt mondom, hogy ez fog lenni akármelyik Bts taggal!).
Ebben az iparban már sajnos igen, az idoloknak muszáj akkor is boldognak tűnniük amikor amúgy egyáltalán nem olyan állapotban vannak, hogy mosolyogjanak. Nem egyszer volt olyan scandal, hogy egy idol bunkó a fanokkal azért mert nem mosolygott vagy kevésbé volt aktív koncertezés közben.
De persze ettől szerintem se olyan Yoongi, hogy akármit megjátszana, főleg, hogy ő nem is az az idol aki nem fejezi ki a nemtetszését :) Nem vagyok army, de már annyira természetesen viselkednek a fiúk vliveok közben is, hogy nehéz azt hinni, hogy ők esetleg rossz emberek is lehetnek.
Nos én úgy gondolom, hogy az ember teljesen sose tud más lenni mint ami. Persze van ismerősöm aki híres és a kamerák elött tök cuki, de amúgy marha bunkó tud ám lenni.
Most a BTS-ről ha beszélünk... Nagyon hosszú ideje ugye, hogy már híresek. Úgy gondolom képtelenség 0 24-ben játszani azt a szerepet amit rád szabtak.
Biztosan vannak olyan pillanataik amikor nem ők. De ha az ember jó ember ismerő, mint mondjuk én (nem dicsekedésből), akkor simán kilehet szúrni, hogy mik az igazi mozdulataik. (De azért ismerni kell a sztárt hosszabb ideig is, még akkor is ha nem személyesen, ahhoz, hogy tud mikor ő, mikor nem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!