Melyik az a koncert amit Min Yoon Gi elszeretne felejjteni?
Nem emlékszem hogy Suga említett volna olyat hogy el akar felejteni egy koncertet is.
Háttérsztorija (amiről én tudok) :
Egy szegényebb családban született, és azért is csatlakozott a BigHit-hez hogy a családját tudja segíteni. Régen is írt dal szövegeket és gondolkozott azon hogy eladja ezeket 40 won-ért (kb 10 ft [ez nem pontos adat, csak valahol régebben így olvastam]) hogy ezzel is segítse a szüleit. Olyat is említett hogy hogy amikor ment haza a suliból, busszal vagy valamilyen tömegközlekedési eszközzel kellett járnia és volt a megálló közelében két "kajálda". Választania kellett hogy melyikbe megy be, mert ha az egyiket választja akkor még maradt pénze jegyre, de ha a másikba akkor gyalogolnia kellett hazáig.
Ragga muffin-t hallgatta középiskolában és ekkor döntötte el hogy rapper lesz.
Kb. ennyi ami "biztos" információ.
A teljes albumot megtalálod itt: [link]
YouTube-on pedig ha a számok mellé beírod azt hogy Hunsub, biztos találsz rá videókat.
Wikin pedig valami olyasmit írnak az solo albumáról hogy: "valamilyen keretrendszer csapdájába esett érzések" (szabad fordítás, nem biztos hogy jól fordítottam!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!