Wattpad: új könyvbe kezdek, ez jó lesz a leírásának/ismertetőjének? (fanfiction lesz)
Kyung Minsoo látszólag átlagos, nagyvárosi tizenéves lánynak tűnhet, akinek az élete csupa móka és kacagás. Senki nem tudja, hogy az összeomlás szélén áll, és csak a tánc segítségével vészeli át az érzelmi viharokat.
Csak tánc közben képes felszabadulni, megnyílni.
[stb.]
Ha fülszöveg, akkor legyen érthető.
Szívesen.
(Bocs, de a történet ismerete nélkül a továbbiakat nemigen tudtam értelmezni.)
A tánc. Ez jelenti számára az életet, itt tud teljesen megnyílni, felszabadulni, itt érzi jól magát.
Nekem ez a mondat furcsa nagyon, mert a tánc az nem egy hely.
Az a "mélypont" nekem egyáltalán nem ragadná meg a figyelmemet, szerintem részletezd egy kicsit, és azt is részletezhetnéd, hogy miért omlik össze mindene, hogy már ennyiből egy kicsit megismerhessük.
Ja, és szerintem a lehet többé boldog egyáltalán is nagyon fura, inkább lehet valaha boldog egyáltalánt javasolnék, bár szerintem ilyenek a wattpados felhasználóknak fel sem tűnnek, de egyébként hajrá, ha nagyjából kész lesz én szívesen elolvasom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!