Olvas valaki Star Wars fanfictionokat?
Szia!
Volt rá példa, hogy olvastam, sőt segítettem a javításban is a wattán, de a srác abbahagyta az SW fic írását. Pedig tudnám, ha folytatná, mert bejelöltem.
Én a klasszikus SW trilógiát szeretem (egy időben eléggé rajongtam is érte/értük). A következő trilógia kiábrándított, az új filmeket megnézem, de már nem mint rajongó. Számomra egyedül a Han Solo film hozta a régi feelinget - bár tudom, sokan lehúzták -, de szerintem, meg alul értékelik. Plusz: nem tetszhet mindenkinek.
Szia!
Mindenképpen, mert neked is lesz gyakorlatod az írásban. Ahogy egyre többet írsz, úgy csiszolódik a stílusod.
Hol publikálsz?
Végül is... ott csak akkor van baj, ha a helyesírásod / fogalmazásod kívánni valót hagy maga után. Ugyanis ott addig nem teszik ki, amíg nem ellenőrizték.
Ez ugyan ad minőséget, de korlátot is jelent más szempontból. (Nyilván nekem sem a fentiekkel van a problémám)
A wattpad lehet még - bizonyos szempontból - jó ugródeszka. Gyakorolni mindenképp. Csak ne várj sok olvasottságot. Írj magadnak, akkor tisztul, és formálódik a stílusod.
Konkrétan én az AO3 felületén publikálok [link]
, LMBTQ+ (SPN) fanfictionokat. Ugyan ez angol nyelvű, az olvasók, és írok többsége is ezen a nyelven ír/olvas, DE használható magyarul (rengeteg más nyelven is), plusz senki nem köt beléd. Néhány alapszabály van, de az magától értetődik.
Hirdetni magad, hogy legyenek olvasóid, minden felületen szükséges. Erre a legjobb a Facebook, vagy más szociál média.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!