Mi a véleményetek a sorozatfüggő emberekről ? Vajon összefügg az intelligenciával, hogy valaki néz-e ilyeneket ?
Én is sorozatfüggőnek mondanám magam, ha a mindennapos sorozat nézés annak számít, már olyan nyolc éve.
Nem darálok le napok alatt egy sorozatot, mivel munka és család mellett időm se lenne, sőt az olyan sorozatokat szeretem ami több évados, mert ha véget ér, hiányérzetem van, mivel megszeretem a szereplőket azáltal, hogy "beleéli" magát az ember a történet cselekményébe.
Tehát nem hanyagolom el se a családot, se a házaséletet ez miatt, de ha elalszik a gyerkőc, akkor nagyon jó kikapcsolódás sorozatot nézni, és ez minden nap így van. Újranézni meg végképp ritka esetbe nézek újra, egyedül talán breaking bad, a szökés, illetve a maffiózók volt, amit újranéztem.
Intelligens embernek tartom magam ezek mellett, ez nem intellektualitás kérdése, hacsak nem olyan szempontból, hogy az angolom fejlődik, mivel feliratosan szeretem nézni, eredeti szinkronnal.
Attól függ csinál e mást mellette, ha olvas mellette, edz, él közösségi életet.
És megnéz naponta egy-két részt az nem baj
De ha minden szabadidejében sorozatokat néz, az káros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!