Mit csináltok ha megláttok valakit aki általában jól néz ki de aznap csúnya? Vagy fordítva?
Ilyenek nekem is vannak.
Egyik eset:
Alapvetöen szép vagyok de volt egy olyan életeseményem,(haverok bulistb), hogy 3 napig nem aludtam, (nem ettem stb nem drogtol hanem nem jött ugy ki a helyzet),olyan szinten kivoltam, hogy màr enyhén haluztam néha, a barátomnak nem ugrott be a "bonyolult"neve es egyszerübb néven szolitottam ugy hogy azt hittem hogy helyesen mondom a nevét, na es szoval igy mentem be dolgozni.
Külön törekednem kellett arra hogy értelmeseket mondjak:D a kollégànak ahogy láttam mindössze annyi jött le rolam hogy brutàl sápadt vagyok(a külsö), nagy kerek szemekkel bámult végig és làttam hogy nem mer rákérdezni hogy amugy jol vagyok e, vagy mi lelt. Le volt fagyva :D
Aztàn ahogy latta hogy a tovabbi napokon viszont màr "visszaváltoztam"ugy el is kopott benne ez.
Illetve a màsik oldala:
Volt egy srac akit ugy ismertem meg pont olyn közegben ahol kib kinyult melegitöben voltam, lenött hajjal stb, pattanassal, persze ö màr egy szemkontaktnàl jelezte nekem hogy eszembe se jusson hogy "rástartolok", aztàn összejött vmi csajjal.
Viszont kb 1 évre rá egyszer a barátommal megcsináltam magam fotomodell szexbombàra (nem közönségesre!), esküvöje is volt vkinek, aztàn mi leléptünk valamikor es elmentünk étterembe kettesben, gyönyörü sminkben voltam, enyhén vadoc hajjal, szexin elegàns cuccban, és mit ad Isten, pont ment kifelé az étteremböl az emlitett sràc a párjàval, meg valakikkel es kinyitotta nekik az ajtot elöreengedni öket es abban a pillanatban meglátott engem az asztalnàl és szoszerint földbe gyökerezett lábbal állt és bámult és totàl le volt fagyva. És nem birta rolam levenni a szemét ugy maradt a kilinccsel a kezében àllva.
Gondolom benne az zajlott le hogy megbànta az egész addigi életét addig hogy nem velem jàr(t).
Napok mulva elkezdett utanam nyomozni hol ér el keresett talalkozni beszelni akart.
De én offoltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!