Szemüvegesek! Ti is úgy érzitek, hogy szemüveg nélkül csúnyák vagytok?
Én már lassan 15 éve szemüveges vagyok, kontaktlencsém sose volt, szóval mindig rajtam van a szemüveg. Az van, hogy annyira megszoktam már, hogy a szemüveg nélküli arcomat csúnyának látom.
Veletek volt már ilyen?
Nem, én nem szeretem a szemüveget, sportolásnál kifejezetten zavar, szeretnék javítani a látásomon annyira, hogy ne legyen szükségem szemüvegre.
Október közepén voltam a Gerecsében túrázni, kb. 12km, eső, sár, csúszós emelkedők-lejtők, van dioptriás sportszemüvegem, ami zártabb, mint az optikai keret, de még az is úgy bepárásodott, hogy egy idő után nem láttam semmit, így levettem, és szemüveg nélkül folytattam a túrát. Kontaktlencsét nem hordhatok. A látásjavító műtét meg nekem sokba kerül.
2016 óta hordom. Itthon mindig leveszem. Kintre szoktam hordani.
Én szemüveggel érzem magam így. Nélküle jobb lennék. De ez van.
Most csináltattam egy másik kerettel mert az első már kopott volt. Valahogy azzal jobban érzem magam kicsit. Jobban látszik is a szemem.
Jobban áll fotón is. De még így se tudtam megszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!