Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szemüvegesek! Ti is úgy...

Szemüvegesek! Ti is úgy érzitek, hogy szemüveg nélkül csúnyák vagytok?

Figyelt kérdés

Én már lassan 15 éve szemüveges vagyok, kontaktlencsém sose volt, szóval mindig rajtam van a szemüveg. Az van, hogy annyira megszoktam már, hogy a szemüveg nélküli arcomat csúnyának látom.

Veletek volt már ilyen?

2020. nov. 7. 19:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Pici korom óta hordanom kell, egész életemben csúfoltak miatta, a gyerekkoromban kirekesztett voltam végig. Lencsém nem lehet, mert a szemem nem preferálja, marad(na) a szemüveg. De hiába kellene állandóan viselnem, csak munka közben hordom, annyira látok, hogy meglegyek nélküle. Max egy kis fejfájás, de inkább elviselem sokszor, utálok szemüveges lenni, utálom, akármilyen drága és jól kinéző keretem van, egy fogyatékosnak érzem magam vele.
2020. nov. 9. 21:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is szemüveges vagyok, szerintem van, akinek szépen keretezi az arcát, de nekem nem áll jól. Azt tervezem, kontaktlencsére váltok.
2020. nov. 12. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!