Mit reagálnál, ha egy ismerősöd, akivel csak a neten keresztül beszélsz, csak onnan ismered, lerajzolna téged kérdés nélkül?
"Néha félelmetesek vagytok ti, emberek."
Az biztos. Mint te. Aki fotós létére ennyit tud a képmásról...
"Akkor fejtsd már ki nekem, légy szíves, jogász létedre, hogy szerinted konkrétan mivel követ el bűncselekményt a kérdésben szereplő személy"
De hát nem érted? Nem velem kell ebben óberkodnod. A törvény úgy szól, ahogy szól. Te elemzed a törvényeket, és ha nem tartod értelmesnek, akkor nem tartod be azokat? Az is egy hozzáállás. :D
"De hát nem érted?"
Nem, nem értem, ezért kértelek, hogy légy oly kedves és fejtsd ki. Ezt két és fél hónap alatt sem tudtad megtenni.
"Nem velem kell ebben óberkodnod."
Azzal óberkodok, akármit jelentsen is ez, aki olyasmit állít, ami nem fedi a valóságot.
"A törvény úgy szól, ahogy szól."
Hogyan is, pontosan? Tudnád idézni? Vagy legalább közelítőleg elmondani, szerinted hogyan szól?
"Te elemzed a törvényeket, és ha nem tartod értelmesnek, akkor nem tartod be azokat?"
Én értelmezem a jogszabályokat, törvényeket és betartom őket. Viszont nem találok ki újakat.
"Az is egy hozzáállás. :D"
Az az érdekes hozzáállás, amit te művelsz. Fogalmad nincs a vonatkozó hatályos jogszabályokról, csak valahol valamikor hallottál valakitől valamit, amire félig-meddig emlékszel, aminek fele talán igaz volt, fele már akkor sem, mikor hallottad, és most nekiállsz ezen fantazmagóriák alapján észt osztani, majd izmozni.
Ismételten megkérnélek, nevezd meg, mely jogszabály tiltja, hogy én lementsek egy fészbúkon nyilvánosan megosztott képet.
Persze feltételezem, ezt külön, ismételt kérésem ellenére sem teszed meg - nem azért, mert ilyen nincs, hanem mert sértené az egódat, ha be kéne ismerned, tévedtél.
Várom még mindig a válaszodat, de úgy tűnik igazam van és nem mersz kiállni még egy anonim weboldal nyilvánossága elé sem.
Pedig őszintén kíváncsi lennék, honnan szeditek ezeket az ostobaságokat, hogy bűncselekmény lenne letölteni egy képet az internetről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!