Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Illetlen embereket lerajzolni...

Illetlen embereket lerajzolni utcán, vagy közlekedési eszközön? Vagy másnak az épületétt és hasonlót csinálni? Szólhatnak érte?

Figyelt kérdés

Gyakorlás céljából lenne.

Mellékesen a mai emberi fejjel furán néznének rám az emberek ha megtenném?

2020. okt. 27. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Buszon mondjuk zavarna, ha csak úgy meredten bámulnál. De ha szólnál, hogy mi a célja, én szívesen megengedném :)

Az utca embere nem biztos, hogy megáll, de annyira siet, hogy szerintem észre sem veszi, hogy te mit rajzolsz.

Egy épületben meg végképp nincs semmi. Nem sértesz vele semmilyen jogot.

2020. okt. 27. 15:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem járó emberre gondoltam.

Pl. Sokat járok játszó térre, és amúgy meg egy mini sketchbook ban nagyon egyszrű 2-3perc és kész a rajz. Nem tudom ezzel megyek e vmire h ilyen hamar kész, de sokat látok ilyen videókat.

2020. okt. 27. 15:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha megmutatod akkor oké :3
2020. okt. 27. 16:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Úgy hallottam h mindenki- legalábbis sokat szeretnének magukról portrét. Szóval még megis kaphatja, mert nem vagyok kezdő😅

Csak attól tartok hogy utána le kiabálja a fejemet h ez illetlen. Ilyet nem lehet csinálni. Ez személy jog sértés stb... xd

2020. okt. 27. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!