Mit tegyek ez után ha már ilyen “idős vagyok”??
Nem sajnálkozás de eléggé magam alatt vagyok.
Külföldön dolgoztam egy átmeneti munkám volt amivel kerestem kicsi pénzt de kb. semmire sem elég. Most az is megszűnt haza megyek de megint nem lesz munkám.
Jelzem magamat nagyon életképtelennek tartom, mindentől félek és nincs semmihez se “tehetségem”.
Van diplomám, orvosi asszisztensként de már több, mint két éve van és nem dolgoztam benne így sokat felejtettem.
Olyan kis béna csaj vagyok minden téren.
Sajnos még beteg is vagyok, egy elég komoly betegséggel élek együtt, autoimun betegség( SM).
Párkapcsolatom nincs, valószínűleg nem is lesz.
Családom szerencsére mellettem van de nem támogathatnak ilyen idősen is....
Most az ünnepeket otthon fogom tartani a maradék megspórolt pénzemmel amiből kb ezer euró maradt, de még mindig kell kifizetni dolgokat szóval lehet mèg annyi se.
Minden barátnőm ügyes, jól dolgozik keres párkapcsolatban stb, én meg a fekete bárány...
Januártól ki kene gondoljak valamit csak még nem tudom mit.
Gondolkodtam, hogy Angliában nővérként vagy idősek otthona de oda meg fejlodnőm kell, és 0 tapasztalattal nem tudom..
25/l
Most tudom hogy le leszek pontozva, de ez lehet segíthet.
Azt is tudom hogy ez nem feltétlen a legjobb "megoldás".
Eleve nő vagy, némileg könnyebben indulsz a "piacon", lehetsz akár milyen csúnyácska (erősen kétlem hogy az vagy) de ha mégis, akkor is át tudod magad alakítani úgy hogy előnyös legyen egy férfi számára.
Pl: ruha, smink, haj, egy kis edzés akár.
Ezeket használva simán találhatsz magadnak párt, és ez nem azt jelenti hogy azonnal az életed szerelmét kell keresni, keress kalandot, ismerkedj, pár alkalmi kapcsolattól senki nem lesz "ku.rva", és az önbizalmad is erősen növekedni fog.
Esetleg tindert próbáld meg ha nagy városban laksz.
Szerintem egyenlőre ne menj külföldre, mert eleve nehezebb ismerkedni ha nem beszéled annyira jól az adott ország nyelvét (ha ez másképp van akkor nem szóltam).
Szerintem keress egy-két lánnyal társ albérletet és találj valami egyszerűbb munkát átmenetileg amíg rájössz mégis mit szeretnél dolgozni.
Sajnos a munka részében én is csak ennyit tudok segíteni, mert ha hiszed ha nem az ilyen korú emberek nagy része hasonló helyzetben van mint te.
Annyi a különbség hogy nekem diplomám sincs.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!