Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek ez után ha már...

Mit tegyek ez után ha már ilyen “idős vagyok”??

Figyelt kérdés

Nem sajnálkozás de eléggé magam alatt vagyok.

Külföldön dolgoztam egy átmeneti munkám volt amivel kerestem kicsi pénzt de kb. semmire sem elég. Most az is megszűnt haza megyek de megint nem lesz munkám.

Jelzem magamat nagyon életképtelennek tartom, mindentől félek és nincs semmihez se “tehetségem”.

Van diplomám, orvosi asszisztensként de már több, mint két éve van és nem dolgoztam benne így sokat felejtettem.

Olyan kis béna csaj vagyok minden téren.

Sajnos még beteg is vagyok, egy elég komoly betegséggel élek együtt, autoimun betegség( SM).

Párkapcsolatom nincs, valószínűleg nem is lesz.

Családom szerencsére mellettem van de nem támogathatnak ilyen idősen is....

Most az ünnepeket otthon fogom tartani a maradék megspórolt pénzemmel amiből kb ezer euró maradt, de még mindig kell kifizetni dolgokat szóval lehet mèg annyi se.

Minden barátnőm ügyes, jól dolgozik keres párkapcsolatban stb, én meg a fekete bárány...

Januártól ki kene gondoljak valamit csak még nem tudom mit.

Gondolkodtam, hogy Angliában nővérként vagy idősek otthona de oda meg fejlodnőm kell, és 0 tapasztalattal nem tudom..

25/l

2020. dec. 6. 09:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak ilyen formális dolgok, amiket felsorakoztathatok magam mellett, diploma, én is voltam kint külföldön, értelmes lány vagyok. Mégis egy hasonló érzés fog el magammal szemben, mint téged. Ügyesebb, talpraesettebb szeretnék lenni, aki sokmindenhez ért, praktikus tudással rendelkezik. Én is alábecsülöm magam, de egy részem meg azt mondja, hogy de hát már van mit felmutassak, mégsem ezt érzem. Tudom, hogy milyen ez. A legrosszabb, amit tehetünk, hogy passzívak vagyunk, leblokkolunk ebben az állapotban. Menni kell, csinálni kell, tanulni kell, akár önkéntes egészségügyi munkát is elvállalhatsz, ha ennyire nem bízol magadban. Csak ne állj le egy helyben, mert akkor teljesen magába kerít ez a destruktív érzés.

24/N

2020. dec. 6. 12:19
 12/22 anonim ***** válasza:
51%
Picit azért érzitek így szerintem, mert a mostani világban nőként "férfi" szerepeket is kell vinnetek, harcolni a munkáért, egyedül boldogulni, minden körülmények között határozott maradni, eltartani magadat, miközben a "női" szerepeket is elvárják tőletek.
2020. dec. 6. 12:58
 13/22 anonim ***** válasza:
75%

"Olyan kis béna csaj vagyok minden téren."

Itt van minden probléma gyökere.

Amíg így tekintesz magadra, addig nagyon nehéz bármit tanácsolni.

Amit leírtál, az a pillanatnyi állapot. Egyetlen dolog van, ami valamelyest rányomja a bélyegét a jövődre, az a SM. Nem tudom, hogy melyik típusba tartozik a Tiéd, de úgy tudom, egyre jobbak a kilátásai az ilyen betegeknek.

Szóval... nem vagy Te béna, csak egy kicsit megfeneklett az életed. El kellene döntened, hogy mi érdekel Téged igazán, és aztán arra elindulni.

2020. dec. 7. 17:54
 14/22 anonim ***** válasza:
71%

Nincs neked semmi bajod. Egy támogató társra van szükséged aki segít a nehezebb döntéseket meghozni.

Én 30évesen azt mondom ilyen csajt keresek mint te. Okos,de bizonytalan, orvosi diplomád van egyelek meg,bárhová jelentkezel tárt karokkal várnak. Mindened adott a boldogsághoz!

2020. dec. 9. 11:49
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb baj a nekem úgyse megy hozzáállással van. Azért vagy béna mert nagyon kevé az önbizalmad és bebeszélted magadnak.

Hosszútávon gondolkodj. Szerintem érdemes olyan állást választanod amit később is tudsz csinálni ha betegebb leszel. Ha SM betegséged van erre nagy az esély, habár nem tudhatom hogy neked milyen súlyos. Fejleszthetnéd is magad akár munka közben is. Pl az egyik nyelvből amit szeretsz, talán szükséged lesz később erre.

Amúgy most rákerestem, és folyamatosan keresnek asszisztenst egészségügybe. Csak idő kérdése és kapni fogsz állást. De ne úgy menj az interjúra hogy csak a negatív oldaladat mutatod be. Mert így tényleg nem fognak alkalmazni. Attól hogy nincs önbizalmad nem kell feltétlenül kimutatni.

25 évesen még fiatal vagy. Ezt nem csak azért írom hogy megnyugtassalak, tényleg így gondolom.

2020. dec. 17. 10:39
 16/22 Girlll3 ***** válasza:
100%
Én 30 vagyok, de azért ez az öreg vagyok dolog.... Nem vagy öreg... Ne idegesíts már. Én most kezdtem el dolgozni, nekem is van és volt is komolyabb betegségem. Nem SM, de hidd el , nem volt leányálom. OKOS vagy, ezt kell tudatosítanod magadban. Jó? És amúgy miért ne lehetne párod?
2020. dec. 28. 01:21
 17/22 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem elég okos lehetsz,ha ennyire iskolázott vagy(mármint lexikális tudásra gondolok)és még fiatal is.Ne szomorkodj,lesz ez jobb.Tudom nem könnyű az ismerkedés ebben a mai világban,mert a normális pasik nem igazán a közösségi médiában töltik idejük nagy részét.Mert más ismerkedési forma nemigazán van,de azért ne add fel,mert tudom elcsépelt és unalmas szöveg,de mikor nem számítassz rá munkád vagy hobbid által vagy ismerős által tuti találkozni fogsz egy értelmes,kedves pasival aki felvidít majd.Ráérsz még görcsölni.
2020. dec. 28. 14:27
 18/22 anonim ***** válasza:
72%
Munkád is lesz,ha kicsit megalkudsz.Úgy értem,hogy kevesebb fizetéssel is beéred míg nincs jobb.
2020. dec. 28. 14:29
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Öreg vagy?Én 34 vagyok,akkor én már matuzsálem vagyok?:) Ugyan,ne viccelődjünk már!Fiatal vagy még és sok minden áll előtted.Sok sikert és szép életet Neked és fel a fejjel :)Legnagyobb bajod az önbizalom hiány amin írtó nehéz változtatni,de nem lehetetlen.
2020. dec. 28. 14:33
 20/22 anonim ***** válasza:
27 éves vagyok, 22 éves korom óta nonstop ezen kottázok hogy jé már 23 éves vagyok.. jé már 24 éves vagyok... már késő belekezdeni ebben meg abba , nekem már mindegy... meg késő mindennek minden évemben temetem magam ne ess ebbe a hibába, mert így sose szerzel tapasztalatot nekem nincs diplomám csak szakképesítéseim köztük egy felsőfokú de soha nem dolgoztam benne mert féltem, mert gondoltam nincs a szakmába keresni valóm tapasztalat nélkül. Csakhogy tapasztalatot nem az iskolapadban szerzel. Én 2 hónappal ezelőtt felmondtam az operátori állásom és végre összeszedtem magam és jelentkeztem egy a végzettségemnek megfelelő állásra. Fiatal vagy, nincs vesztenivalód nincs mitől félned szóval vágj bele akármi is legyen az!
2020. dec. 28. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!