Mire vágysz a legjobban, ami pénzen megvehető?
Csak 1 dolgot szabad mondani, legyen az bármekkora összeg, viszont eladni nem lehet.
Csak olyat lehet választani, ami nagyon nagy, hosszútávú örömforrást okozna.
(Nem kell foglalkozni fenntartással, vagy bármilyen vétel utáni költséggel, egyszerűen csak írd le, hogy jelenleg minek örülnél a legjobban!?)
Miért? Nemet és kort is írjatok!
Minden válaszhoz megy a zöld!
Én, mivel autómániás vagyok, egy erős autót vennék, egy mercedes-amg-t.(akár egy a45s-sel is beérném)
Nagyon jó érzés sportos hangú autót vezetni, illetve minden nap örömet tudna okozni a vezetése, látványa.
26/f
Egy bizonyos markaju highlighter. Elorefizetessel mar nem rendelek semmit. Eb.yen talaltam. Itteni boltokban nem latom.
Mandulaformaju atlatszo tipp koromre.
Egy saját, egy szobás lakásra. Jelenleg van hajlékom, de nem az enyém, bérlem, ez is ad biztonságot, de ha tudnám, hogy "ez" az enyém, akkor más lenne.
Teszek érte, hogy megvalósuljon, az eredmény majd talán 40 év múlva bejön... (F38)
Egy hónapra elutazni Bora Borára.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!