Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az egyik legrosszabb dolog,...

Az egyik legrosszabb dolog, ami egy nővel történhet, az hogy elhízik?

Figyelt kérdés

2020. dec. 5. 10:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az elhízáson lehet változtatni hosszú idő es keserves munka árán

Ha amputálják valamelyik végtagod vagy rákos leszel ha mély depressziod lesz vagy ha valaki megaláz az sajnos egy eleten át ott marad a lelkedben vagy a testeden.

Viszont az elhízásnak is sokszor elég komoly lelki oka van. Nem mindig csak trehányságból lesz valaki dagadt

De ott van a másik oldal is. Én bél betegség miatt fogyok

Kb 43~44 kiló vagyok normál magasságal (164 centi) azért ez sem olyan nagyon fun dolog.

2020. dec. 5. 11:18
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Az egyik legrosszab dolog, ami egy nővel történhet, az hogy megházasodik.
2020. dec. 5. 12:03
 13/15 anonim ***** válasza:
29%
Nem, az elhízásnál rosszabb, amikor fuldoklik az önsajnálatban, mert kövér, de nem tesz ellene semmit, mert az fárasztó és kitartással jár.
2020. dec. 5. 12:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Mivel írtad hogy egyik, nekem igen, mert egy hirtelen beköszöntött betegség miatt szedem fel a minimális ennivalóm háromszorosát körülbelül, és nem tudok vele mit csinálni.

De, szerencsére elmondhatom, nem az én életem a legnehezebb a Földön, tehát vannak ennél rosszabbak is azért, mint hozzátartozó elvesztése, anyagi zsákutca, magány, baleset, súlyos betegség, stb.

2020. dec. 5. 12:34
 15/15 anonim ***** válasza:
17%
Elhizason meg kehet változtatni csak azert tenni is kéne hogy lefogyj!!
2020. dec. 5. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!