Miért egy undorító bunkó az összes ember? Egy kutyatol több tiszteletet és szeretetet kapok, mint manapság a legtöbb embertől.
Talán azért mert mindenkit egy kalap alá söpörtél.
Nem látod a különbséget, ember és ember között.
"Miért egy undorító bunkó az összes ember?" Mindet ismered?
"Egy kutyatol több tiszteletet és szeretetet kapok, mint manapság a legtöbb embertől." Egy kutya függő kapcsolatban van a gazdájától, az ám a szeretet!
"Látom nem jött át a kérdés, bár ezt nem is tudom leírni." Néma gyerek vs az anyja megvan?
"tudom mit kell tennem." Megeteted a kutyákat?
#6:
Szerintem vagy kinyírja magát, vagy szerez egy gépfegyvert és másokat kezd kinyírni. Mai fiatalok...
Szerintem nem kellene egyből lehurrogni a kérdezőt.
Úgy gondolom, és a közvetlen környezetem is, hogy én normálisan állok mindenkihez, segítőkész vagyok, nem bántok meg senkit,tényleg sem szóval sem tettel.megis engem van, hogy sokan megbántanak, kavarnak a hátam mögött és ki beszélnek,talán csak mert irigyek.
Az ilyen emberekkel nem foglalkozom. Én is sokat csalódok azokban, akiket egyesek báránynak tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!