Ébredő embernek tartod magad vagy megfélemlített rendszer-szolgának?
Gondolatébresztésnek, ill. a kérdés alapjául szolgáló videó:
https://www.youtube.com/watch?v=BCNXbYYRDLA
Érdemes rajta elgondolkodni és megéri végighallgatni..
Egyiknek sem igazán (a videót nem néztem meg).
Nem üzenek már hadat a világnak, mert ahhoz kevés vagyok.
Szolgája sem tudok lenni, mert ahhoz pedig sok vagyok.
Elevickélek benne azon kapcsolódási pontok mentén, amelyből mind a két fél (én és a "világ") profitál. A többit pedig lesz.rom.
#14, viszont nem szar le mindenki mindent. Mindig lesznek, akik ezzel foglalkoznak, akiknek ez fontos. Úgyhogy nem fog a szar mindent betemetni.
Egy másik galamb
Huh, 17 és fél percet néztem belőle, elég is volt. Nem bírom az ilyen embereket.
Ezek tele nárcizmussal kevert egoizmussal, szerelmesek saját magukba, a saját gondolataikba, nagyon szeretik mutogatni magukat, hogy miben hisznek, és próbálják mindenáron megnyerni a kedves nézőt. Ezt egyrészt úgy érik el, hogy megpróbálnak egy bites üzenetekkel bombázni (pl. szegény=jó, gazdag=rossz), másrészt próbálnak nagyon okosnak, a mindentudásnak kiválasztott birtokosának, amolyan kismessiásoknak látszani. Ennek érdekében kitalálnak mindenféle nem létező dolgot, entitások, dimenziók, meg mittudomén micsodákat, átvesznek a tudományban használt fogalmakat, amiket aztán a saját szájízük szerint ferdítenek, és úgy tesznek, mintha ez lenne a valóság, ők pedig ennek a tudásnak az egyedüli ismerői lennének. És persze mindenki sötét, mindenki hülye, mindenki idióta, aki nem ért egyet velük. Ilyen hülyeségeket nem szabad nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!