Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ébredő embernek tartod magad...

Ébredő embernek tartod magad vagy megfélemlített rendszer-szolgának?

Figyelt kérdés

Gondolatébresztésnek, ill. a kérdés alapjául szolgáló videó:

https://www.youtube.com/watch?v=BCNXbYYRDLA

Érdemes rajta elgondolkodni és megéri végighallgatni..

2020. dec. 4. 01:19
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10-es, akkor miattad vegyük úgy, hogy kiírtam egy harmadik kategóriát is jelképesen: galamb (Aki mindent leszar.)
2020. dec. 4. 02:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyiknek sem igazán (a videót nem néztem meg).

Nem üzenek már hadat a világnak, mert ahhoz kevés vagyok.

Szolgája sem tudok lenni, mert ahhoz pedig sok vagyok.

Elevickélek benne azon kapcsolódási pontok mentén, amelyből mind a két fél (én és a "világ") profitál. A többit pedig lesz.rom.

2020. dec. 4. 08:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Akkor inkább galamb. Az tűnik a legjobb válasznak.
2020. dec. 4. 09:52
 14/20 A kérdező kommentje:
Igen, 13-as, mert a mindent leszarás nem igényel sem gondolkodást, sem felelősségvállalást, sem elköteleződést. Viszont ha mindenki leszar mindent, akkor előbb-utóbb mindenkit betemet a szar.. És még egy galamb is leszáll néha csipegetni. Jó étvágyat akkor hozzá!
2020. dec. 4. 12:33
 15/20 anonim ***** válasza:
58%

#14, viszont nem szar le mindenki mindent. Mindig lesznek, akik ezzel foglalkoznak, akiknek ez fontos. Úgyhogy nem fog a szar mindent betemetni.

Egy másik galamb

2020. dec. 4. 13:53
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Huh, 17 és fél percet néztem belőle, elég is volt. Nem bírom az ilyen embereket.

Ezek tele nárcizmussal kevert egoizmussal, szerelmesek saját magukba, a saját gondolataikba, nagyon szeretik mutogatni magukat, hogy miben hisznek, és próbálják mindenáron megnyerni a kedves nézőt. Ezt egyrészt úgy érik el, hogy megpróbálnak egy bites üzenetekkel bombázni (pl. szegény=jó, gazdag=rossz), másrészt próbálnak nagyon okosnak, a mindentudásnak kiválasztott birtokosának, amolyan kismessiásoknak látszani. Ennek érdekében kitalálnak mindenféle nem létező dolgot, entitások, dimenziók, meg mittudomén micsodákat, átvesznek a tudományban használt fogalmakat, amiket aztán a saját szájízük szerint ferdítenek, és úgy tesznek, mintha ez lenne a valóság, ők pedig ennek a tudásnak az egyedüli ismerői lennének. És persze mindenki sötét, mindenki hülye, mindenki idióta, aki nem ért egyet velük. Ilyen hülyeségeket nem szabad nézni.

2020. dec. 4. 23:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Mi ez a baromság?
2020. dec. 5. 15:06
 18/20 anonim ***** válasza:
Holnaptól hivatásos galambvezérként átveszem a hatalmat a világon. Szívesen :)
2020. dec. 5. 23:18
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos már nem elérhető a videjó. Akkor marad a szolgasàg, győztek a gyíkemberek.
2021. márc. 27. 09:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Érdekelt volna a videó 😭
2021. jún. 13. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!