12/22 anonim válasza:
Szerintem csak olyan kérdések vannak, amit nemtől függetlenül nem illik megkérdezni idegenektől, ismerkedésnél vagy felüetes kapcsolatokban. Ezekkel a kérdésekkel azért általában mindenki tisztában van.
13/22 anonim válasza:
Lányoktól csak azt kell megkérdezni, hogy mit szeretnének, mást kérdezel sértő.
16/22 A kérdező kommentje:
A korát miért nem szabad meg kérdezni egy lánytol? Nem értem.. Akkor ők sem szabad meg kérdezék a mi korunkat. :)
2020. dec. 3. 15:26
17/22 anonim válasza:
Egy fiatal lánynak szerintem meg szabad kérdezni a korát, de "idősebb" korban mondjuk 30 felett talán nem annyira illik.
18/22 anonim válasza:
Egy lánytól semmit nem szabad megkérdezni-bár a hallgatásra is gyanakodni fog.
19/22 anonim válasza:
Az életkor az mindig lutri, engem nem zavar, ha megkérdezik, általában meglepődnek, pedig egy percet sem tagadok le, szerencsés a család genetikája ezen a téren. Aki gyorsabban öregszik, azoknak zavaróbb lehet egy ilyen kérdés.
20/22 anonim válasza:
Popóba szereti-e (nem kell kérdezni, csak csinálni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!