Már sosem lesz olyan a világ, mint a koronavírus előtt? Nem áll vissza a normális Világ ? Kb egy háborús állapottal egyenértékű a hatásmechanizmus, vagy egy gazdasági világválsággal, bár nem vagyok gazdasági elemző, szakértő.
"14: Majd ha teljesen összeomlik emiatt a szar vírus miatt a világgazdaság, akkor térjünk erre vissza..."
Visszatérhetünk, én akkor is betegeket fogok gyógyítani, ha te itt hisztikézel. Semmi nem lesz olyan, mint azelőtt, nagy a baj, összeomlik a világgazdaság? Igen, ez így van. Jobb lesz attól, hogy itt vered magad a földhöz? Nem. Senki nem dugja homokba a fejét, hanem ott segít, ahol tud, hogy valahogy sikerüljön túlélni ezt az egészet. Én személy szerint azzal segítek, hogy beteg embereket látok el, pedig marhára nem hiányzik a 12 órázás. A kirendelt hallgatók segítenek a tesztelésben. A felelősségteljes ember azzal segít, hogy tartja a távolságot, felveszi a maszkot, és nem jár naponta 3x boltba.
Szóval nyavalygás helyett azt kellene nézni, hogy hogyan tudjuk jobbá tenni ezt a helyzetet. Lássuk be, a 21. századi ember helyzete elég kényelmes. Ha egy kicsikét is kibillentik a kényelmi állapotából már minden baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!