Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg ennyire gáz,ha egy...

Tényleg ennyire gáz,ha egy pasi csak 160-170 cm ?

Figyelt kérdés

Ma több kérdést is láttam itt a Tini párkapcsolatokon belül,hogy párkapcsolatban lévő lányokat zavarja az,hogy a pasijuk csak 160-170 cm. Kicsit meg is ijedtem,mivel sosa volt még barátnőm és lehet ,hogy pont ezért mert csak 171 cm vagyok?

Ha már azokat a lányokat is zavarja ,akik össze is jöttek hasonló magasságú pasival,akkor nekem kb. még az esély sem adatik meg 😅

18/f 171 cm

2020. nov. 30. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
61%

Nem gáz.

Van azonos magasságú, alacsonyabb nő is.

Sőt, ismerek házaspárt, akik közül a nő magasabb.

2020. nov. 30. 18:28
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Jelentve. Spam
2020. nov. 30. 19:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem tudod befolyásolni a magasságodat, de a 165-170 cm egy vízválasztó, ha nem vagy akkora legalább, exponenciálisan megnő az esélye annak, hogy egy nő emiatt elutasít. Viszont te 170+ vagy már, és aki a 171 centid miatt nem fogad el, nyugodtan elmehet a francba. Persze ne 180 centis lányoknál próbálkozz azért.

Én sem vagyok magas, 175 centis vagyok, talán a 177-178-at elérem. Annak már nagyon örülnék. Hiába ~176 cm az átlagos magasság Magyarországon, azt vettem észre, hogy a fiatalok között nagyon sok a 175+, 180+ fiú, egyszerűen azért, mert ma már jobban tápláltak az emberek, mint 70 éve

Túlragoztam. 171 cm még bőven vállalható. Sőt! Akár a frizuráddal is kompenzálhatod.

2020. nov. 30. 20:08
 4/8 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem józan ésszel gondolkodva a magasságnak nem kellene meghatározónak lennie az emberek megítélésekor, mert ez az egyike azon kevés dolognak, amiről nem tehetsz.

Mondom ezt úgy, hogy 198 cm magas férfi vagyok.

2020. nov. 30. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:
36%

Nem ismerek olyan ferfit, aki egyedul van, es azert mert alacsony. A 165-170 centis ismerőseimnek mind kivetel nelkul volt mar tobb baratnoje is.

Hozzateszem, hogy a magasabb ferfiak azert a legtobb lany szamara vonzobbak. Jott be mar nekem alacsonyabb is (170 korul), de oket mind csak baratkozasi szandekkal ismertem meg, majd a belsojuk megfogott, ekkor mar mindegy hogy 170 centi csak, mert nem azt nezed. Ennek ellenere sose volt meg 180 centi alatti baratom, az alacsonyabbakat sokszor onbizalomhianyosnak latom, vagy komplexusosnak.

2020. nov. 30. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:

171 vagyok. Nem gáz,ha kompenzálod azzal,hogy máníj,mert ha nem,akkor kit fog választani? Hát nem a 180-190cm magas 40kilóst?Mert olyan magas awwhhh olyan cuki és édes és alanooosz :+333.

Magas nő : Magas férfi

Alacsony nő : Magas férfi

Kövér nő : Izmos pasi

Férfi akar jó nőt : Jajj te prvrz állat,másra nem is gondolsz.

Amúgy én ha most lenne bnőm,és meglátnám,hogy BE SE MUTAT először,hanem beleugrik egy barátjának a nyakába,otthagynám,mint a kutya a ....

2 okból:

NŐ,nem kislány,NŐ nem marad együtt egy férfival beszélgetőviszonyba SEM,ha nincs valami cél,pl ő egy szerelő,vagy potenciális társ. Ha nem akar tőle semmit ténylegesen...Tehát akkor ő nem nő,hanem még kislány. De akkor ne legyen nagy a szája,ha én is beszélek más nőkkel. Lehet találok egy 10x hozzám jobban illőt,akivel úgy kijövünk,hogy egyszerre kérünk elnézést,hogyha hibáztunk,nemhogy vitázunk. Most képletesen mondva.

Második : Be se mutat,de a nyakába ugrik...Magáért beszél a dolog. Azért ő az attraktívabb,mert magasabb?Ez a logika?Ha ennyi esze van menjen el rendőrnek. A nők a férfiak magasságát úgy látják,hogy 170 : Törpe, 180 mount everest...

2020. dec. 1. 21:23
 7/8 anonim ***** válasza:

“ NŐ nem marad együtt egy férfival beszélgetőviszonyba SEM,ha nincs valami cél,pl ő egy szerelő,vagy potenciális társ“

A NŐ nem nem szerint választja meg a barátait. Egy NŐnek anélkül is lehet férfi barátja, hogy akarnának egymástól valamit. Egy NŐ azzal beszél, akivel csak akar. TE is beszélgethetsz nőkkel, senki nem tiltja. :) Az meg hogy eleve azt állítod, ha beszélgettek másokkal, más neműekkel, akkor ugyis találtok jobbat a másiknál, kishitűségre vall. Én sok férfival beszélek. Vannak köztük magasak, alacsonyak, házasok, jóképűek is. De egyikért sem hagynám el a páromat. A te életed elég kaka lehet. :(

2020. dec. 1. 22:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Hogyha semmi célja a beszélgetésnek,meg se nézi. Barátok ide vagy oda,barátként SEM tekint rá. Fölösleges az időjárásról társalogni. És mivel nem akar bunkó lenni,akkor se ír rá ha unatkozik,mivel a pali már 100x írt. Ha véletlen összefutnak élőben : Jajj neharagudj,észre se vettem,ki se jelezte... Így megnyugtatja a saját lelkiismeretét.
2020. dec. 1. 22:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!