Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan változott a melegek...

Hogyan változott a melegek megítélése Magyarországon a történelem során ? Mely más országok voltak a történelemben a legelfogadóbbak és a legkevésbé elfogadóak ezzel ?

Figyelt kérdés
2020. nov. 29. 15:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%
#9 Láttad a vilag összes filmjét, és minden egyesben benne van? Persze! Milyen erőszak? Valaki pisztolyt tart a fejedhez és kényszerít, hogy nézd? Ha te döntesz úgy, hogy megnézed, ne mástól várd, hogy megoldja a te egyéni személyes problémádat.
2020. nov. 29. 17:39
 12/20 anonim ***** válasza:
48%

Felnőttként nekem semmi, viszont, ha egy gyerek néz meg egy filmet, mesét, vagy olvas el egy könyvet, azért egy bizonyos kor alatt ezt rájuk erőltetni felelőtlenség és hiba.

Tudom, hogy téged érzékenyen érint a téma, viszont fogd fel, hogy ezzel az erőltetéssel sokaknál pont az ellenkezőjét érik el, hogy sokkal többen fognak utálni titeket, mint szeretni. Miért nem lehet csendben és sokkal kevésbé rivaldafényben élni az életeteket? A melegfelvonulás is csak egy feltűnési viszketegség volt, bocsi, de igen, az volt. Miért hiszitek, hogy ezzel így bármit is elértek? Ha egyenlőségre törekedtek, akkor nem az erőszakosságot kéne választani!

2020. nov. 29. 17:44
 13/20 anonim ***** válasza:
58%

Amiket mostanság készítenek, te nagyon okoska! Amiket nézek, rengeteg sorozatot, kollégáim is néznek filmeket, sorozatokat, ők is felfigyeltek erre a jelenségre! Nem egyedi eset.

2020. nov. 29. 17:46
 14/20 anonim ***** válasza:
54%
Na és? Valaki előírta neked, hogy csak a legfrissebb filmeket szabad nézned? Vagy hogy bármit kötelező nézned? Se gyerekre se felnőttre nincs rákényszerítve, mindenki azt néz, amit akar. Ha téged ez zavar, az a te bajod.
2020. nov. 29. 17:52
 15/20 anonim ***** válasza:
80%

Én a melegfelvonulással nem értek egyet, átlagos ember vagyok és nem kirakati bábú, akit ünnepelni kell.

Az meg megint csak egy homofób gondolat, hogy ha a gyerek lát meleget filmben akkor káros hatással lesz rá mert ő is az lesz ennek hatására. A homoszexualitás nem választás kérdése, velünk született.

2020. nov. 29. 17:53
 16/20 anonim ***** válasza:
37%

"A homoszexualitás nem választás kérdése, velünk született."

Tévedsz, mert nemcsak! Van, aki a sok csalódás miatt keresi fel inkább saját nemének társaságát!

És, igen, a gyerekfejlődésére bizonyos kor alatt káros, ha meleg dolgot lát egy filmben!

De nem baj, a magadfajták egy úgysem értik meg, csak ne akarjatok gyereket örökbe fogadni! Bár, sajnos ma már ez is engedélyezett.

2020. nov. 29. 17:57
 17/20 anonim ***** válasza:
67%
Nem akarok, meg nem is vagyok meleg, de te ne akard másnak előírni, hogy mit csináljon, ha már ilyen vehemensen ellenzed az erőszakot, ami a törékeny kis lelkedet éri.
2020. nov. 29. 18:02
 18/20 anonim ***** válasza:
84%

Aki csalódások miatt lesz meleg, az nem az. Az biszexuális volt világéletében.

Azt hogy káros megint csak utálatból fröcsögöd, semmivel sem tudod alátámasztani.

Hála az új törvénynek nem fogadhatok örökbe, így nem is fogok gyereket kimenteni az állami gondozásból sem, ami pedig szerintem sokkal rosszabb.

2020. nov. 29. 18:08
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy az eredetileg tudomány-történelem topikba szánt kérdésemet valaki átrakatta az Emberi tulajdonságokba, holott én történelmi ,kutatási szinten akartam a témáról beszélni. Köszönö, hogy a veszekedéssel szétoffoltátok az egész topikot és külön köszönöm a homofó kommentelőnek, hogy tizdejére is neki ugrik az egyik meleg kommentelő torkának , persze a témához semmit nem tud hozzátenni. Ahogy te kommunikálsz, az minden, csak nem erőszakmentes, ahhoz képest, hogy erőszakosnak tartod a meleg téma szerepeltetését a médiában.
2020. nov. 29. 18:11
 20/20 anonim ***** válasza:

[link]

Melegekről is szó van benne.

2020. nov. 29. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!