Hogyan változott a melegek megítélése Magyarországon a történelem során ? Mely más országok voltak a történelemben a legelfogadóbbak és a legkevésbé elfogadóak ezzel ?
#1-es vagyok
Én melegként pont nem tapasztalom ezt a seggnyalást, amire minden heteró vérszemet kap az irígységtől. Az érzékenyítő tréningek, filmek célja pedig hogy ne hátrányosként/undorítóként/utálnivalóként bánjanak a melegekkel, ugyanis azon kívűl hogy nem lehet természetes úton gyerekünk, emberileg semmi különbség nincs köztünk és a heterók közt.
Régen fű alatt ment, pl. papságnál, katonáknál, ókorban..stb. mindenki tudta, hogy létezik, nem csináltak belőle nagy ügyet.
Ma, az ember képébe nyomják könyvek, filmek, sorozatok, plakátok...formájában! Elfogadás? Az nem itt kezdődik, hogy erőszakosan a másikra rátukmáljuk ezt és nem lehet már egy filmet se megnézni, hogy ne legyen benne legalább minimum egy melegpár.
Semmi bajom sincs velük, elfogadom, viszont az nem tetszik, hogy ezt a témát erőszakosan ráerőltetik az emberekre.
Ameddig szabad akaratunkból eldönthetjük hogy egy filmet megnézünk-e, egy könyvet elolvasunk-e, addig nem kéne probléma legyen meg hisztigenerálás abból, hogy mostanában mindenben benne van. Ugyanis az élet része ez is.
Már bocs, de akármilyen filmet nézek meg, bármilyet, abban MINDIG benne van. Nem az a megoldás, hogy akkor ne nézzek filmet.
Pedig ha nem tetszik hogy benne van, akkor de: az a megoldás. A filmstúdiók döntik el egyébként is hogy mibe teszik bele, meg hogy milyen jelentőségben. A filmstúdiók pedig nem hiszem hogy homofób véleményeket figyelembe vennének.
Drágaság! Nem az a megoldás, hogy mindenbe beletesszük, csak mivel azt hisszük, hogy akkor ezzel csak jót cselekszünk. Ez hívják erőszaknak! Mivel az emberekre ráerőltetik és már szinte nem csinálnak olyan filmet, amiben ne lenne meleg pár. Ennyire azért senki sem kíváncsi rájuk. Ha nem lenne benne mindenbe, csupán minden 4. vagy 5. filmbe, akkor nem lenne erőszakszagú az egész.
És az nem megoldás, hogy ne nézzem. Írtam, elfogadom őket, viszont a módszer, ahogy az emberekkel próbálják őket elfogadtatni, az nem tetszik!
De látom, az előbbi mondanivalóm se jött át neked!
A mondanivaló átjött, csak homofób szagú az egész, ezért válaszoltam.
Mondd, még is milyen hátrányod származik abból, hogy a homoszexualitás jelen van a filmekben, azon kívűl hogy nem vagy rá kíváncsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!