Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha lehetne 3 kívánságod miket...

Ha lehetne 3 kívánságod miket kívánnál?

Figyelt kérdés
2020. nov. 27. 14:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
51%

-Az ember hagyja békén az állatvilágot (elsősorban a haszonállatokra gondolok, a vadvilágot már nagyrészt kipusztitottuk - már feltalálták a laborhúst, labortejet, fogyassza ezeket az emberiség ).

-Életem nagy szerelmével essünk újra szerelembe és soha ne érjen véget

- Éljen mindenki 120 évig egészségesen és fiatalos külsővel (az öregedésgátlás szintén tudományos kutatás része már)

2020. nov. 27. 15:52
 12/26 anonim ***** válasza:
43%

Értsem a világ összes programozási nyelvét.

Értsem a világ összes nyelvétxd

Na a könnyebb élet igy garantáltxd

Azt a 1et elrakom vészhelyzetre xd

2020. nov. 27. 15:52
 13/26 anonim ***** válasza:

1,világbékét

2,demokráciát

3,jólétet

2020. nov. 27. 16:06
 14/26 anonim válasza:
100%

1. Nyerjem meg az Ötöslottót

2. Nyerjem meg a Hatoslottót

3. Nyerjem meg az Eurojackpot

2020. nov. 27. 16:43
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

1. Ölelgessen meg az a lány akit úgy érzem, hogy nagyon fontos számomra. Bár nincs köztünk semmise.

2. Ne történjen velem semmi rossz, nem vagyok felkészülve most a rossz dolgokra.

3. Szeretnék egy biztos személyt az életemben.

F

(Lehetetlen dolgokat felesleges kívánni.)

2020. nov. 27. 16:45
 16/26 anonim ***** válasza:
Sokkal több ész, függőségekre való hajlam megszűnése, 50 millió Ft. Nem is túl sok, nem is túl kevés.
2020. nov. 27. 17:33
 17/26 anonim ***** válasza:

Szeretném ha végre már ott tarthatnék a munkámban, amikor már valóban produktív vagyok és akár ki is tudok állítani (a kreativ szcénába tartozom, csak sajnos a vírus miatt megrekedtem egy projektemmel)

Az is jó lenne ha az emberek picit érzékenyebbek lennének mások problémája iránt és nem mindenki csak a saját kis mikro környezetevel törődne. Ha sokan úgy gondolkodnának, "hogy csak azt adom a másik embernek amilyen banásmodot én is elvárok másoktól velem szemben".

Valamint annak is örülnék ha nem kénne embereknek vagy más előlényeknek feleslegesen a semmiert szenvedniük es meghalniuk. Olyan dolgokért amik amúgy megoldható problémák lennének. Mert pl nem áll rendelkezésükre megfelelő gyógyszer, gyógykezelés élelmiszer, élettér stb.

2020. nov. 27. 18:11
 18/26 anonim ***** válasza:
Kezdhessem újra az életet úgy, hogy mindent előre tudok, ennyi elég lenne
2020. nov. 27. 20:13
 19/26 anonim ***** válasza:
Új munkahely, egy barátnő, érzelmi egyensúly.
2020. nov. 27. 21:20
 20/26 anonim ***** válasza:

A 18-es nagyon jót írt, azzal már én is kiegyeznék.

De egyébként időt utazni nagyon szeretnék, még ha nem is avatkozhatnék bele a múltba, azért szemlélődőként szívesen újranézném a régi emlékeimet.

Szeretnék birtokolni még mondjuk olyan képességet, hogy ha akarom, megjelenjenek mellettem bizonyos személyek, olyan kinézettel, ruházatban, viselkedéssel, ahogy én azt elképzelem, és ha akarom, kedvemre eltüntethessem őket.

A harmadik kívánságomat szerintem én is eltenném tartalékba, hátha később még szükségem lesz rá.

2020. nov. 27. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!