Az első biztosan az lenne, hogy mindenkinek nőjön szőrös púp a hátára, aki nem képes a gyíkhun a megfelelő kategóriát eltalálni.
2018. febr. 4. 16:54
2/10 anonim válasza:
Azt kívánnám, hogy másoknak a kívánsága mindig teljesüljön. Aztán megkérném a másik embert, hogy kívánja nekem amit éppen akarok.
2018. febr. 4. 16:54
3/10 anonim válasza:
3 dolgot kívánnék:
-Ne legyek ronda
-Legyek egézszéges
-Temérdek pénzt.
2018. febr. 4. 17:03
4/10 anonim válasza:
Azt kívánnám hogy csak pár percig találkozhassak a tesómmal hogy elmondhassam mennyire szeretem.
2018. febr. 4. 17:05
5/10 anonim válasza:
Békét, tiszteletet, több megértést, szép arcbőrt és egy cicát.
2018. febr. 4. 18:21
6/10 anonim válasza:
- Azonnal legyen vége a tanévnek, legyen a kezemben az érettségi bizonyítvány.
- Ezután persze azonnal az egyetemen szeretnék lenni, mert végre azt szeretném tanulni, amit én választottam.
- Az egyetem után azonnal találjak munkát.
- Azt szeretném érezni, hogy tényleg nekem való az a hivatás, amit választottam. (Kisgyermeknevelő szeretnék lenni.)
- Minél hamarabb gyűljön össze annyi pénz, hogy a párommal babázhassunk.
L/19
2018. febr. 4. 18:59
7/10 anonim válasza:
1, Legyen több eszem; 2, önbizalmam; 3-4, tanuljak és kamatoztassak valami hasznos dolgot; 5, rövid életet.
2018. febr. 4. 20:23
8/10 Metionin válasza:
1. Hogy rendesen lássak (rövidlátó vagyok)
2. Soha el nem romló fogakat
3. Ellenállóképességet minden betegség ellen
4. Hogy ne lehessek terhes
5. Hogy mindig annyi pénz legyen a számlámon, amennyire épp szükségem van
2018. febr. 4. 20:36
9/10 anonim válasza:
Minden nyelven kiválóan tudjak beszélni, legyek egészséges, mindig annyi pénz legyen a zsebemben, amennyire épp szükségem van, legyenek egészséges gyerekeim, sose veszítse el a párom
2018. febr. 4. 20:54
10/10 anonim válasza:
1. teljes, soha el nem romló fogakat (elég sokat szívok vele, pedig még csak 28 vagyok, de már pótolni kell)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!