Ha lehetne egy kívánságod, ami biztosan teljesülne, mi lenne az?
Ez ugye nem egy kívánság.
Akkor marad az örök élet...
Az a baj az ilyen jellegű kérdésekkel, hogy a kérdező mindig utólag, visszamenőlegesen módosítja a szabályokat.
Nem volt kikütés, hogy nem kívánhatom azt, hogy minden kívánságom teljesüljön, de megtiltottad.
Ha most erre azt kívánom, hogy jó, akkor teljesüljön minden második kívánságom, akkor azt is meg fogod tiltani. Nekem meg nincs türelmem ahhoz, hogy válaszolgassak akérdésedre, te pedig utólag mindenre azt mondd, hogy nem lehet.
Találd ki mit akarsz VALÓJÁBAN megtudni, esetleg írd le, milyen választ akarsz és majd azt válaszolom. Vagy állíts fel egzakt, egyértelmű szabályokat.
Ilyenkor teljesen egyértelmű, hogy nem lehet többet kívánni!
Tehát nem lehet olyan kívánságod, amiben több kívánság szerepel.
Csakis egyetlen dolgot lehet kérni.
Ez volt a szabály? Milyen szabály? Hol van leírva?
De lehet, hoyg igazad van, még nemolvastam a mai újságot, lehet, hogy abban van.
Én kérek elnézést, hogy egy kérdésre válaszolni próbáltam, ahelyett, hoyg feltételezem, már sokszor fel lett étve és meg lett válaszolva.
1. Örök élet
2. Hatalom
3. Végtelen tudás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!