Hol található az a patak, amely "teljesíti egy kívánságod"?
Indulj el északra , majd a feneketlen kútnál lefordulsz jobbra , és egészen az üveghegyig kell menned .
Ha elértél oda , akkor bal oldalt lesz egy kerek erdő és a közepében van egy mézeskalács házikó . onnan kell nyugat felé menned 3 kilométert , majd meglátsz egy kacsalábon forgó palotát . A kívánságteljesítő patak a palota mögött lesz .
Gondoltam, hogy ilyen oltások is lesznek; nem baj, egy próbát megért. Tudom, totál idiótának néztek, állítólag szakirodalom is volt róla, én nem találtam meg, ezért kérdeztem itt, hátha valaki hallott róla.
Remélem a szemináriumot vezető tanár majd megmondja a megoldást.
És még valami, kedves első kommentelő: A központozásnál (mondat közbeni vagy mondat végi írásjelek) előtt soha nem teszünk szóközt! (Kivétel egyezményes írásjelek, könyvtári katalogizálásnál.)
az óperenciás tengeren is túl, ahol a kurtafarkú malac túr xd Amúgy vhol Németben, remélem segítettem
Az óperenciás létezik a grimm fivérek onnan merítettek ihletet és tudod h németek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!