Mit teszel vagy kihez fordulsz, ha senkivel sem tudod megbeszélni a problémád, nem tudsz tanácsot kérni?
Mintha magamat látnám :D
A pszichológus valóban jó ötlet, de az is abból áll, hogy tanácsokat ad, a kemény munkát viszont te magad kell elvégezned.
A döntésképtelenségen engem az lendített túl, hogy jobb napokon (amikor úgy keltem fel, hogy volt bennem egy kis motiváció) kipróbáltam valami újat. Magadtól nem fogsz rájönni, hogy mit akarsz. Tapasztalatok nélkül mégis honnan tudná a szerencsétlen agyad, hogy mi a legjobb? Közhelynek tűnhet, de kezdj el keresgélni az interneten. A jelenlegi helyzetben nem is lehet nagyon mást csinálni, viszont rengeteg információ van fent pályaválasztással kapcsolatban is. Előbb-utóbb csak meg fogja ragadni a figyelmedet valami, amit érdemes lenne kipróbálni.
Amikor az ember döntésképtelen, le van fagyva, nem cselekszik, nagyon könnyen depresszióba lehet esni. Ne gondold túl a dolgokat. Lassú folyamat ez, éveket vesz igénybe, de ilyenkor fontos arra tréningezni az agyat, hogy ne folyton befelé forduljon, hanem a külvilágra figyeljen. Sportolsz valamit?
Teljesen aterzem, én is hasonlo helyzetben vagyok.
Leszarom őket, akik nem kíváncsiak rám.
Tanulj még szakmát (akár többet, vagy mester szakot), lehet egyszer csak találsz barátot. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!