Éreztél már bűntudatot ha jól érezted magad?
Nagyon sokan érzik belülről, hogy nem érdemlik meg az örömet az életben és érdemtelennek érzik magukat rá, mintha lopnának és büntetés jár érte.
Jól vagy, szuper minden és szinte igyekszel rosszul lenni, mert akkor "tiszta a lelkiismereted".
"Lopnod" kell, kiérdemelni egy pillanatnyi örömöt, majd görcsölni, hogy milyen árat kell fizetni majd ezért.
Az ismerődöm pl. attól tart, hogy nem figyel vmire és akkor megsemmisülés a helyzet.
Ilyen lehet:
Az időjárás is irtó fárasztó tud néha lenni szóval mindenre lehetetlen is figyelni, de esernyővel kivédhető és, ha erre nem figyel másnap ott van h mondja jól megáztam és jön a megmondó miért nem vittél esőkabátot és akkor már nem tud változtatni, hogy nem vitt.
Rendszeresen érzek
Szerintem belém ezt belém nevelték valamiért
Anyám egy mártír, gondolom tőle ered az egész
Nem különösebben szoktam észrevenni magamon, csak érzem hogy nem tudom elengedni magam és sajnos más is észreveszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!