Logopedus átal elrontott beszédkézség javítható?
Esetleg mondd meg neki, hogy nem vagy elégedett az eredménnyel? :D
Téged is kommunikációs képzésre kellene vinni.
Anno nekem kötelező volt járnom iskolában. Mindig elsunnyogtam, mert utáltam az egészet. Ráadásul a tanár egy agyonpacsulizott, agyonvakolt öreg nő volt. Anyukám párszor leszidott, mikor kiderült hogy nem mentem, de aztán semmi következménye nem lett. Utána se mentem.
Csak azt akarom mondani, hogy nem muszáj túl magyarázni. Sunnyogd el, aztán keress máshol egy újat, ha ez nem jött be.
NEm biztos, hogy tényleg ront a logopédus a gyerek beszédjén, mégha úgy is tünik, mert sokszor elöször teljesen át kell állítani a beszédképzési szokásokat a gyereknél ahhoz, hogy utána a jót meg tudja majd tanulni.
A helyedben elöször beszélnék a szakemberrel, és neki mondanám el a problémát, ugyanis töle kapsz valószínüleg olyan felvilágosítást, aminek érteme is van.
Az "elsunnyogással" csak a gyereknek ártasz, mert így a beszédhiba nem lesz kijavítva, amiböl késöbb rengeteg hátránya lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!