Mihez kezdjek magammal, ha semmiben sem vagyok jó?
Semmiben sem vagyok jó. 30 éves vagyok, a szüleimmel élek, ők tartanak el lényegében.
A történetet kezdjük ott, hogy a középiskolát nem sikerült befejeznem, csak 8 általánosom van, próbáltam szakmákat szerezni, de azok sem sikerültek. Jó pár évig egy gyárban dolgoztam, majd kirúgtak, és most 1 éve nem találok munkát. Gyakorlatilag sehova sem vesznek fel, még gyárba sem, mert elbukok a gyakorlati teszten, 7 gyárból utasítottak el az utóbbi egy évben - a környéken gyakorlatilag már nem is tudnék gyárba jelentkezni, mert az összesből elutasítottak.
Úgyhogy nem igazán tudom mihez kezdjek magammal. Barátaim, barátnő sincs és soha nem is volt semmi érdemi kapcsolatom a családomon kívül...
Félretett, spórolt pénz sincs. Jogsim sincs. Semmi. Egy nulla az életem.
A Munkaügyi Központhoz fordulj, vannak ingyenes
tanfolyamok is.
Nincs olyan, hogy semmihez sem értesz.
Egyszer el kell kezdeni, tanulni, dolgozni.
Mindez pótolható.
Nem élhetsz a szüleid nyakán.
Ha ők nem lesznek erre képesek, akkor neked kellene
őket segítened.
Állj a magad lábára, élj emberi életet.
Megéri.
Szórólapozás!!!
Pont jó arra,hogy picit kilökjön a gödörből.
"3/6 A kérdező kommentje:
Nem értek az biztonsági őrhöz sem"
Ha egy őrtanfolyam sem megy, majd pedig ülni, és TV-t nézni egy portán, na akkor te tényleg életképtelen vagy.
És ha így van, a dokid utaljon be egy szociális otthonba!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!