Az olvasás hobbinak számít?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem most egy sráccal, és kérdezte, hogy amúgy mit csinálok szabadidőmben, én meg mondtam, hogy sportolok (futok) és olvasok.
Erre megkérdezte, hogy de mik a hobbijaim.
Azt hittem földig süllyedek, mondtam, hogy szeretek főzni is (amúgy nem nagyon) és fotózni (régebb igen már kb soha). A legtöbb időmet az egyetem veszi el, a tanulás és az is érdekel.
Persze neki olyan hobbijai vannak mint, sziklamászás, zenélés...
Sose unatkozom meg nem tartom magam unalmasnak, most pedig mégis így érzem...21/L
2020. nov. 21. 11:23
11/12 anonim válasza:
Ne akadj már fent ezen kérdező, a lényeg az, hogy szabadidődben el tudod foglalni magad vmivel, van érdeklődési köröd, ha ez nem tetszik a srácnak, akkor keressen mást és majd te is találsz vkit, aki hasonlóan tölti a szabadidejét.
12/12 anonim válasza:
Ne már, valaki leírja, hogy SZERINTE ez és ez nem hobbi, és te egyből futsz a sarokba sírni, hogy nincs hobbid??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!