Mi a szeretetnyelved?
Figyelt kérdés
Ha nem tudsz csak egyet választani akkor írj többet lent válaszban.2020. nov. 18. 10:11
11/15 anonim válasza:
Az érintést jelöltem, mert aközben szoktam a legintenzívebben érezni, hogy szeretve vagyok, de a minőségi idő és a szívesség is nagyon fontos (belegondolva valójában ezek árulkodnak talán a leginkább arról, hogy a másik mit érez irántam/érez-e egyáltalán valamit). Szavak nem baj, ha vannak, jól tudnak esni, de abszolút elhanyagolhatóak, az ajándékozás meg pláne, még csak örülni sem szoktam neki (az a jobbik eset, amikor szimplán nem vált ki belőlem semmit, a rosszabb az, amikor úgy érzem, hogy cserébe tartozom valamivel).
12/15 anonim válasza:
Elismerő szavak,minőségi idő,nyilván a nagy Ő- től.a testi érintés sem.utolsó.
13/15 anonim válasza:
Legfontosabb kettő: minőségi idő, elismerő szavak. A testi érintés csak a férjemtől fontos, ezért nem sorolnám élmezőnybe.
A szívességek és ajándékok csak nagyon elenyésző mértékben fontosak nekem.
14/15 anonim válasza:
Szerintem semmi mivel elég introvertált vagyok.
15/15 anonim válasza:
A 2 nem függ össze.
Én az MBTI teszteken 90-100% introvertált vagyok, de a linkelt kép az első oldalon az enyém.
Amúgy figyelmedbe ajánlom ezt a 2 tesztet:
(Csak mert az internet nem csak olyan tesztekből áll, hogy "mi voltál előző életedben", "hogy fog kinézni a gyereked", "milyen fajta kenyér vagy"...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!