Mit gondolsz azokról, akik nem viselik a maszkot?
Itt nem szeretnék vitát, van itt egy hasonló kérdés, ott lehet véleményt kifejteni, nem is fogok itt pontozni senkit.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Az érdekel, hogy számszerűen kb hogy állunk, persze a gyakori "lakossága" nem representatív, de számomra a linkelt topik alapján meglepő volt az arány.
Én felhúzom az orromra is, mindenhol.
De terepszínű maszkokat hordok, van rajta a számnál egy 3-5 centis nyílás,szikével csináltam.Nem látszódik mert olyan a mintázata hogy eltakar optikailag mindent.
Na most erre varrjatok gombot.
Senki nem szólhat semmit, maszk rajtam, orromon is.Rendőr ha meglátja nyugtázza magában ezen is van maszk.
Közben meg levegőt is kapok rendesen.
Én azt mondom, hogy ezt is "ésszel" kellene csinálni.
Zsúfoltabb, zárt helyen mint tömegközlekedés, boltok ott legyen maszk Covid-tól függetlenül az influenzás szezonban. Illetve aki egyértelműen beteg, akár sima megfázás, az se köhögjön tele mindent.
De a nyílt utcán ahol alapból nem mennek az emberek közel egymáshoz ott nem sok értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!