Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket is csúfoltak kiskoroto...

Titeket is csúfoltak kiskorotokban valami külső tulajdonságért, amire később irigykedtek?

Figyelt kérdés

Engem például a szememért alsóban, hogy "ázsiai" (pedig kék). Annyi, hogy nagyon kicsi és csíkszerű volt az akkori pufi arcomhoz. Azóta pedig mindenki gyönyörűnek mondja, mert tökéletesen illeszkedik az arcomhoz. Nem az enyém, de pont ilyen.

[link]

Ma már nagyon büszke vagyok rá, mivel rengeteg bókot kaptam miatta, pedig nagyon szégyelltem, mert nagyon sokat bántottak miatta. Pl. hogy Kínába kéne költöznöm, mert onnan lesz max férjem (visszaolvasva is nevetséges).

2020. nov. 15. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Engem az alacsonyságommal piszkáltak és maradtam 172.
2020. nov. 15. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, a gyerekek minden hülyeségér piszkálják egymást.

Régebben nagyseggűnek hívtak suliban, pedig mindig vékony voltam, most is inkább túl sovány vagyok. Szóval kb fenekem sincs, nem hogy nagy seggem.

2020. nov. 15. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem. A képen meg egy teljesen átlagos szem van, fura, hogy kínainak csúfolták.🤨
2020. nov. 15. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:
15%
Kettes, kár. A nagy segg vékony derékkal nagyon szexi.
2020. nov. 15. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem a szám miatt (is) csúfoltak, mert aránylag nagy, vastag ajkaim vannak. Gyerekként sokat csúfoltak miatta, hogy olyan mint a kacsáknak, fel van töltetve, mű, lufi stb., stb és gúnyosan utánozták. Ráadásul beszédhibás is vagyok, úgyhogy azt is mondták mindig, hogy biztos az is, amiatt van (nem). Most pedig csomóan meg szokták dicsérni, vagy valaki megkérdezi, hogy saját-e. Jó, mondjuk nekem ez is furcsa kicsit :D, de legalább nem negatív megjegyzéseket kapok miatta.
2020. nov. 15. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:

4- tudom én is örülnék ha nagyobb lenne, de pont ilyen normális, ezért is fura h gyerekként felháborodtam, h nagy seggűnek csufoltak, és folyton fogyóztam, úgy hogy dagi sem voltam.

Most meg örülnék ha nagyobb lenne

2020. nov. 15. 19:52
 7/7 Metionin ***** válasza:
Igen, mert vékony voltam. Most meg irigyelnek miatta. Meg a fehér bőröm és a nagy szemeim miatt is csúfoltak, most meg sokaknak tetszik.
2020. nov. 15. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!