Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Helyreszoktad tenni azt az...

Helyreszoktad tenni azt az öreget,aki rádmászik a boltban a pénztárnál?

Figyelt kérdés
2020. nov. 13. 20:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már még elkezdjek neki monológot tartani arról,hogy kvára húzzon már hátrébb... Tavasz óta ezt pofázza a tv. Csak az a büta süket hülye agyuk nem bírja felfogni, mert haladni akarnak. Hova az anyámba?? Attól, hogy rámtapad nem fog hamarabb végezni. Na, ha valaki ilyen kis sietős, akkor szoktam előkotorni az apróimat, a kártya helyett. Akkor várjon, meg még valamit variálok is a pénztárnál, kérek mondjuk még egy rágót, vagy amit a kasszás tud adni. És közben nézek aranyosan az öregre.
2020. nov. 14. 09:14
 12/13 anonim ***** válasza:
56%
8: Gondolom akkor te vagy az, aki mások nyakára áll. Nem fogok szólni minden egyes nap, mert legközelebb úgyis ugyan ezt csinálja. Ne mond már, hogy ne lépjek a lábára, amikor közelebb áll hozzám mint amennyire a pasim szokott! Aztán ha majd nekem kell mennem influenzásan, lázasan dolgozni, keressem meg hogy haver, ülj már be helyettem, ha már te hoztad rám a leprát! Jó lenne, ha tisztelnénk egymás magánterét, és akkor nem kapna egyet a gyomrodba....
2020. nov. 14. 10:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Belenézek a szemébe és az alapján döntök, lehet nem tehet róla lehet igen. Nehéz kitalálni de a szem a lélek tükre sokszor.
2020. nov. 18. 14:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!