Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érdekli barátom szüleit,...

Miért érdekli barátom szüleit, hogy ilyen sok gyógyszert szedek?

Figyelt kérdés
Megkérdezték tőle, hogy nem fogok-e kórházba kerülni ennyi gyógyszer miatt
2020. nov. 12. 20:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

10-nek-

Cukorbetegnek, cisztás fobrozisnak nem kell , és itt a kérdés kiíróját idézem " ilyen sok gyógyszert szedek?"

Tudom, mert a húgom cukros, ráadásul a legrosszabb. Mégsem szed sok gyógyszert. Összesen 3 gyógyszert szed rá ami még nem tartozik az "ilyen sok" kategóriába.

Én ellenben veled mivel nem vagyok egyszerűen prímitív nem pontoztalak le. A pontozás amúgy is kicsinyességre vall. De ez legyen a legnagyobb örömöd az életben, hogy itt a gyakorin nyomkodhatod a piros X-t.

2020. nov. 13. 17:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen sok relatív. Kettőnk közül pedig te vagy primitív.
2020. nov. 13. 23:23
 13/14 anonim ***** válasza:
77%
és ha több, egymástól független betegsége van? Fiatalon is lehet. Amúgy semmi közük hozzá. A pasinak is csak akkor kell részletesen tudnia ha már együttélés, gyerek vállalás van tervben.
2020. nov. 14. 02:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

Ha jár valakivel, annak joga van tudnia, hogy miket kaphat el a csajtól,

avagy mire számíthat, ha pl. rosszul lesz, vagy elájul a csaj az utcán valahol.

2020. nov. 15. 14:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!