Miért gondolja a legtöbb nő, hogy a gyerekekkel szó nélkül lelépni teljesen megalapozott az apával szemben?
Egy netes csoportban egy férfi kereste a családját, hogy segítsenek megtalálni, mert eltűntek. A feleség egy csinos, fiatal anyuka + három gyerek. A napnál világosabb, hogy mi történt.
Erre az oda írogató nőkben nem hogy felháborodást nem keltett az anyuka viselkedése, de még gratuláltak neki a döntéshez és sok sikert kívántak neki. Mindezt anélkül, hogy az apáról bármi is kiderült vagy tudható lett volna, hogy bántalmazó volt-e vagy akármi. Ők már egyből bűnösnek kiáltották ki, mondván egy lelépésnek mindig nagyon komoly oka van.
Szerintem ez aljas és képmutató dolog. Aljas az apával szemben az, hogy a szó nélkül eltűnik egyik napról a másikra szinte elrabolva a gyerekeket, és képmutató az, hogy mindezt három gyerek után jut eszébe megtenni.
Biztos, hogy arról van itt szó, hogy olyan elviselhetetlen volt ez a kapcsolat?
A nők miért mindig 2 meg 3 gyerek után lépnek csak le? Odáig ez nem derült ki? Utána lett csak belőle áldozat? Ő odáig 3-8 éven keresztül összeszorított foggal szevedett? Tényleg? Miért nem hívta akkor a családvédelmet vagy bármi? Tudom, hogy egy nárcisztikussal együttélni lehetetlen, de ha ez így van, miért szülnek neki egyáltalán?
Mindez csak nekem nem tiszta?
Ha elindult hivatalos utakon, akkor miért valami random facebook csoportkában kér segítséget?
Fú... Másik kérdésnél is kérdeztem: Itt tényleg ennyi betegesen szexista nő van? Itt tényleg mindenért csak a férfiakat lehet hibáztatni és a nők mindig szentek? Ezt komolyan gondoljátok?
1, Ha egy nő lelép, annak biztos alapos indoka van? Oké, akkor a férfiak lelépésének is. Ja, ott nem. Ott általában elvan szidva a férfi, hogy biztos egy fiatalabb nőt akart.
2, Ha elindult a hivatalos úton, akkor miért facebookon próbálkozik? Öhm... Nektek amúgy voltak már rendőrségi ügyeitek? Amikor engem megtámadtak, 1 hónapnál tovább tartott, hogy kilehessen kérni a térfigyelő kamerák felvételeit, rá 1 hónapra ki is adták volna... Ha nem törlődött volna le annyi idő alatt. Az általam azonosított elkövetők képeit meg szimplán véletlenül elkeverték a rendőrök.
És ennél sokkal cifrább dolgokat meséltek ismerősök ÉS RENDŐR ismerősök is.
Ki szidta a férfit?
Igen, volt már rendőrségi ügyem, nem a fészbúkra posztolgattam.
#13: A válaszok egy része abból áll, hogy BIZTOS a férfi volt a hibás.
Figyelj, nem tennéd meg, hogy felnősz? Unalmas, hogy amikor mostanában ilyenkor az oldalon lógtam, tuti, hogy beléd futottam és mindig eljátszottad ezt az értetlen, ferdítő szintet. Legalább vállalnád már a mondataid... Mindig kicsit odaszólsz a férfiaknak, aztán utána egyből visszakozol, hogy te nem csináltad.
Nekem teljesen mindegy ki a hibás. Nem is értem miért kell ilyen értelemben kommentelni egy család kereső poszt alá. Önmagában az ilyen posztokat is veszélyesnek tartom, hiszen ha tényleg menekült az anyuka, akkor mivan? Tök jó, hogy valaki lebuktatja, hol van...
Én nőként, anyaként hatalmas lépésnek tartanám/tartom, ha valaki ilyen mértékben feléget maga mögött mindent és egyik napról a másikra eltűnik gyerekestől. Magamból tudok kiindulni, így azt mondom, ha én ezt megteszem, akkor régóta tervezem és menekülök valami/valaki elől! Ettől függetlenül közel sem biztos, hogy ebben a szituációban ez a helyzet. Nem vagyunk egyformák, ezért én pl. soha nem is foglalnék ilyen irányban állást egy ilyen poszt alatt. Szerintem ez alapvető intelligencia kérdése.
"Ha elindult hivatalos utakon, akkor miért valami random facebook csoportkában kér segítséget?"
Azért, mert a hivatalos utakon nem adják ki neki az adatokat!
Nem hiszem, hogy az itteni nők értik, mire gondolsz. A szemükben már annyira mélyen beivódott az, hogy a férfi biztosan valami szörnyeteg lehet, azonnal a nőt éljenzik, s még így sem veszik észre, hogy nincs információ arról, miért lépett le a nő. Mindent csak feltételeznek, és a semmire foglalnak állást. Főleg akkor fognak így tenni, ha olyan stílusban írod ki a kérdésed, amiben a nőt kérdőjelezed meg.
Olyan, mintha azt mondanám, hogy egy férfi és egy nő ülnek az étteremben. A nő felkel és elmegy. Na ebből már az itteni válaszolók azt vonnák le, hogy a férfi biztos egy bunkó paraszt volt, milyen erős nő, hogy otthagyta! XD
Nem értik. Nem tudnak az érzelmeiken kívül gondolkodni, logikusan és objektíven. Persze, van kivétel.
" A napnál világosabb, hogy mi történt."
Nincs igazad, kérdező. Nem láthatunk bele, nem tudhatjuk, hány békülési szándékú beszélgetésen, hány reménnyel teli éven van túl a nő, amikor végül, hogy nem történik semmi, lelép a gyerekekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!