Miért nyomkodják a telefonjukat egymás társaságában az emberek?
Miért nem egymásra figyelnek?
Annyira gáz, hogy pl. ülnek egymással egy kávézóba, és a telefonjukat nyomkodják végig.
És nem egymásnak idegenekre gondolok, és nem arra, hogy egy pillanatra megmutat valamit a telefonján valakinek, hanem egyfolytában.
"Azt nem értem, hogy ha valaki olyan unalmas neked, hogy "kénytelen vagy" a társaságában nyomkodni a telefonodat, akkor miért találkozol olyannal? :D Hoppá hoppá. :P"
Idióta rokonok? Kötelező családlátogatások? Barátok idegesítő barátai?
Nem szélyeskedtem, annyit mondtam hogy ne szólj bele más dolgába. Leírtuk a kérdésre a választ, hogy miért telefonozgatunk. Neked ez már egyből nem tetszett, nem tudtad elfogadni. És mi sértegetünk? Ha neked valakivel problémád van, beszéld ezt meg vele, ne velünk, ha már a mi válaszunk nem jó. De nem mindenki teszi ezt azért, mert nem érdekled. A fikázással igazi barátokat is elveszthetsz.
Én mondjuk nem találkozok olyannal, aki engen zavar és mondjuk nem rokon vagy családtag.
Te meg ítélkezel, anélkül, hogy tudnád mi van. Az ilyenekre természetesen rászólok a társaságomban, vadidegenekre nem szólok rá. Az, hogy itt ezt a kérdést írtam, az AZÉRT VOLT, mert kíváncsi voltam, ennek a miértjére. Te meg jössz vádaskodni meg bepróbálkozni, anélkül hogy tudnád a dolgokat. Nem velem van gond.
"az AZÉRT VOLT, mert kíváncsi voltam, ennek a miértjére."
Mi pedig leírtuk hogy miért. :)
"Te meg jössz vádaskodni meg bepróbálkozni, anélkül hogy tudnád a dolgokat. Nem velem van gond."
Az nem vádaskodás hogy azt mondtuk ne szólj bele más dolgába, viszont megerősítettünk abban, hogy ha veled csinálnak ilyet és zavar, akkor szólj rá. Ha nem tudja abbahagyni, és téged ennyire zavar, akkor nem kell vele társalognod, és probléma megoldva. :)
De vádaskodás, hisz megvaládoltál azzal, hogy beleszólok vad idegen emberek dolgába. Láttad hogy odamegyek valakihez és rájuk szólok? 😁
A megkérdezés az az, amikor egy ember feltesz egy kérdést.
A vádaskodás meg az, amikor állít valamit, anélkül, hogy tudná, hogy így volt e.
Köszönöm hogy itt lehettem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!