Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nyomkodják a telefonjuka...

Miért nyomkodják a telefonjukat egymás társaságában az emberek?

Figyelt kérdés

Miért nem egymásra figyelnek?

Annyira gáz, hogy pl. ülnek egymással egy kávézóba, és a telefonjukat nyomkodják végig.

És nem egymásnak idegenekre gondolok, és nem arra, hogy egy pillanatra megmutat valamit a telefonján valakinek, hanem egyfolytában.

2020. nov. 10. 17:48
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Miért kapod fel a vizet? Te is ezt szoktad csinálni, és idegesit, hogy valaki szóba merte hozni, vagy mi?
2020. nov. 11. 10:59
 12/27 anonim ***** válasza:
56%
Azok akadnak fenn ilyenen, akik nem tudják magukra vonni a másik érdeklődését. Velemn szemben valahogy senki nem nyomkodja a telefonját. ;)
2020. nov. 11. 11:03
 13/27 anonim ***** válasza:

1. Nem erdekli oket annyira a masik, eleve nincsenek annyira joba, csak haverok.

2. Ha olyan barattal vagy egyutt akit hetente/ket hetente/harom havonta latsz, valoszinuleg nem fogd mellette nyomkodni a telefont. Ha olyannal megyek el kavezni, akit naponta latok, elo szoktam venni a telefonom vissza irni masoknak stb. Ugyanugy, ahogy a masik fel is. Nekem ezzel nincs gondom, nem vagyok egy xarrágó. De ugye te ezt honnan is tudhatnad mint egy pattogo kivulallo, hogy adott egyenek mit gondolnak errol az adott helyzetben.

3. Ha testveremmel, parommal ulok be valahova, szinten a telefont nyomkodjuk amig pl varunk a piara, vagy a kajara. Es neked azzal mi bajod, ha nekunk nincs? :) Szerintetek megalazo, annak aki viszont benne van nem feltetlenul az.

4. Konkluzio? Nem kene egybol mas kapcsolataiba belepofazni.

2020. nov. 13. 14:49
 14/27 A kérdező kommentje:
Ha írni is úgy tudnál, mint személyeskedni, rendben is lennénk. 😉
2020. nov. 13. 15:04
 15/27 anonim ***** válasza:
14# Hűha, pluszban még egy helyesírással is vagdalkozó egyén vagy. Ez interneten pont olyan, mintha semmi mással nem tudnál visszavágni, csak a másik kinézetével. :) Szomorú életed lehet. :( Melletted én is nyomkodnám a telefonomat.
2020. nov. 13. 16:13
 16/27 A kérdező kommentje:

Na eltaláltam, hogy ezen kaptad fel a vizet, hogy ezt valaki ezt szóvá merte tenni. ;) De az internet az ilyen, és szólás szabadsága is van. Ha internetezel, akkor legyél tudatában, hogy számtalan olyan téma fel van hozva, ami Neked esetleg nem tetszhet, és nem tiltja ezt semmi. :P

Szerintem nem csak mellettem nyomkodnád a telefonodat, de meég most is azt teszed, ahelyett, hogy a társaságodra figyelnél. :P

Veled is élmény lehet összefutni. :D

2020. nov. 13. 18:14
 17/27 anonim ***** válasza:
Az beszelgessen velem aki meg tudja fogni az erdeklodesemet
2020. nov. 13. 18:17
 18/27 A kérdező kommentje:
17! Te ugyanaz vagy mint a 15-ös?
2020. nov. 13. 18:19
 19/27 anonim ***** válasza:

"Szerintem nem csak mellettem nyomkodnád a telefonodat, de meég most is azt teszed, ahelyett, hogy a társaságodra figyelnél."

Jelenlegi társaságom egy macska, aki alszik. És igen, szoktam nyomkodni a telefonom mások közelében, ha épp lexarom őket (és nem csak kettesben vagyunk, hanem van valaki aki fenn tartja az érdeklődését), vagy ha már ezer éve ismerem őket és kb. mindennap látjuk egymást, akkor úgyse dumálunk annyit, hogy ne vehessem elő a telefonom közben nyugodtan. Én telefon nyomkodás közben is odatudok figyelni rájuk. Aki nem akar odafigyelni az nem is fog, telefontól függetlenül.

"Na eltaláltam, hogy ezen kaptad fel a vizet, hogy ezt valaki ezt szóvá merte tenni."

Tedd szóvá azoknak, akik veled ezt csinálják, ha neked nem tetszik. De hogy mások dolgába mit szólsz bele, azt nem értem. Világosan és érthetően le lett írva, hogy különböző helyzetekben különböző emberek máshogy veszik ezt a témát. Én is szoktam telefonozni, ha épp a kajára várunk a párommal a mekiben vagy egy étteremben, ahogyan ő is. Sőt, elalvás előtt is telefonozunk az ágyban. Nekünk ez tök normális, ne aggódj, egymásra is oda szánjuk az időt. ;) Innentől kezdve meg sem közöd sem beleszólásod nincs.

"Veled is élmény lehet összefutni."

Megint megy a találgatás és sértegetés ugye, csak mert nem figyeltek rád mikor beszéltél hozzájuk. Most pedig az egész világ bűnös, mert használta már a telefonját egy találkozó közben. :(

És nem, én nem egyezem meg a 16-ossal. Kiírsz bas"ki egy kérdést, de ha valaki nem ért egyet veled, már az egy büdös paraszt, akivel kötekedni kezdel. :D Na ezért nem beszélgetnék veled, mert egy tudálékos se..fej vagy.

2020. nov. 13. 18:47
 20/27 A kérdező kommentje:

A sértegetést meg a személyeskedést talán nem én kezdtem. Én csak válaszoltam úgy, ahogy te álltál hozzám, ennyi. Érdemes lenne kicsit vissza olvasgatni a beszélgetést. ;)

Most meg bepróbálkozol azzal, hogy sértegetem, aki nem ért egyet. Hát LOL! :D

Azt nem értem, hogy ha valaki olyan unalmas neked, hogy "kénytelen vagy" a társaságában nyomkodni a telefonodat, akkor miért találkozol olyannal? :D Hoppá hoppá. :P

2020. nov. 13. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!