Mit mondd el, egy emberről ha valakinek a facebookon 533ismeröse van?
Nekem például 650 körül van és mindegyiküket ismerem. Barátok, rokonok, ovi, általános, gimi, egyetem, sportok, edzések és még sorolhatnám, mert könnyen feljönnek a számok. Pedig én még az otthon-ülősebb kategóriából vagyok, és mégsem jelölgetek be-fogadok el mindenkit.
Akikkel nem vagyok közeli kapcsolatban szimplán kikövetem, nem szoktam ismerősöket törölni.
Semmit sem jelent az a szám, senki nem lesz tőle sem több, sem kevesebb, felesleges ilyeneken agyalni.
Nekem meg 393 van, úgy hogy alig végeztem az iskolával. Szóval egy szál munkatárs vagy hasonló sincs. :)
Viszont nem egy olyan ismerősöm van, akinek 2000-en felül van.
A "gyűjtögetés" inkább 1000 fölött kezdődik.
Az én barátomnak 1500 van asszem, de ő mindig népszerű volt, 13 évig néptáncolt, meg alapból falusi, ahol kb. mindenki ismeri, gimibe meg már nem oda járt, akkor ott a városból is szedett össze. S nem gyűjti őket, egyszerűen ő ilyen. Nekem asszem 350 körül van, én sem gyűjtöm, ismerem őket diákmunka, sport, iskola, stb. Egyetemen is sok mindenkivel meg lehet ismerkedni..
Mondok durvábbat: ismerek olyat, akinek 2500 ismerőse van. :D
Apám egy csomó embert ismer munkájából kifolyólag, ezeknek az embereknek köszönhetően meg még több embert ismer meg, így több mint 1000 ismerőse van és ismeri is őket,nem gyűjtögető.
De tudnám miért fáj ez neked ennyire? Neked kevés van és ezért vagy mi? Nem attól leszel több vagy kevesebb,hogy hány ismerősöd van facebookon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!