Utálom az embereket, más valaki?
Figyelt kérdés
A kérdés azt hiszem magáért beszél.
Néha már engem is zavar, de hányni tudnék szinte minden embertől. Mértéktelenül lenézem az embereket. Legyen szó bárkiről.
Diplomástól az aluliskolázottig.
Koszosról vagy tisztáról.
Stb. Végtelenségig tudnám sorolni.
Eléggé Inrovertált vagyok.
2020. nov. 7. 23:43
1/14 A kérdező kommentje:
23F
2020. nov. 7. 23:43
2/14 anonim válasza:
Ha utálod őket, akkor minek írsz ide, az embereknek?
3/14 A kérdező kommentje:
Hogy legyen mit kérdezned. Szemtelen vagy!
2020. nov. 7. 23:49
4/14 anonim válasza:
Magadat is utálod? Hiszen te is ember vagy.
5/14 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, 1-2 kivétellel. Viszont magamat gyűlölöm a legjobban.
6/14 anonim válasza:
Miert lenne szemtelen az első Tök jogos kérdés. Akkor vegyél macskát, simogatsd, és nem kell kommunikálni emberekkel.
7/14 anonim válasza:
Erigyj a vadonba fiam aztán élj Mauglival
8/14 1112 válasza:
Nem a pénzközpontúságtól, meg a "menőségi versenytől" vagy kiakadva? Azok tényleg rosszak, de nemtom, én most pl várakozásban vagyok; várom az aranykort. Eccermáá' csak eljön. :) Tehát mindenki majd boldog lesz, és szeretetben, békében fogunk élni. :)
9/14 anonim válasza:
Nagy részét énis utálom. A lenéző, gunnyolodó,seggnyaló, mindenlében kanál, szarkeverő, okoskodó, menőző,hazug, hűtlen, bunkó, kétszínű,gáncsoskodó, kibeszélő, tenyérbemászó, pofátlan, mindenbe beleüti a pofáját és mással foglalkozik. az ilyeneket utálom. Ja meg az állatkinzókat meg a parlamenti patkányokat.
10/14 anonim válasza:
Személyesen kérdezd meg tőlük, illetve mond el nekik is a véleményedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!