Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi idősek (hány évesk)...

Mennyi idősek (hány évesk) számítanak fiataloknak a mai világban?

Figyelt kérdés
Tehát hány évesek számítanak fiataloknak? Mi a legfelsőbb korhatár?

2020. nov. 6. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

attol fugg ki mondja, hogy fiatal.

Ha 60+ mondja akkor neki szerintem 40-ig.

Ha 40-es mondja akkor neki 25 ig.

Ha annál fiatalabb akkor olyan huszon 1-2-ig

2020. nov. 6. 17:41
 2/8 Shai-Hulud ***** válasza:
84%

Úgy tudom, 35 éves kor betöltéséig számít valaki fiatalnak, 35 évesen és felette középkorú 65 évesig, 65 és felette pedig időskorú.

De ezekre csak így emlékszem, lehet, hogy tévedek - ha valaki pontosabban tudja, nyugodtan igazítson ki.

2020. nov. 6. 17:42
 3/8 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem 50 felett középkorú az ember.

32N

2020. nov. 6. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

2-esnek igaza van, de volt már ez a kérdés százszor, és az a tapasztalat,hogy ilyenkor jönnek az örökifjú negyvenesek és szarrá pontozzák, hogy középkorúnak nevezik őket:)))

[link]

2020. nov. 6. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron töltöttem be a 35-öt,elég gáz érzés, hogy már középkorúnak vagyok titulálva, de elfogadom, ez van :D

Egyébként szerintem a huszonévesek a fiatalok, persze ez életkortól is függ, hogy ki kiket gondol annak, valószínűleg mikor 60+leszek a negyvenesek is fiatalemberek lesznek :) Ilyen az élet.

2020. nov. 6. 23:20
 6/8 anonim ***** válasza:
39%
Nem az életkortól függ a mai világban. A sajtónak köszönhetően a "fiatal" szó elsődleges jelentése a roma, nem az életkorra utal, hanem a rasszra.
2020. nov. 7. 06:11
 7/8 A kérdező kommentje:

2# köszönöm, hasznos volt a válaszod!

Köszönöm a válaszokat!

2020. nov. 7. 09:13
 8/8 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem is a huszonevesek a fiatalok. 30 felett meg nem oreg, de mar nem is igazan fiatal.
2020. dec. 28. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!