Hogyan éljem túl ezt a nyomorult, kegyetlen világot, ha minden kritikát és nehézséget világfájdalomként élek meg?
Minél több dolgot csinálsz, minél elfoglaltabb vagy, és minél több emberrel beszélgetsz rendszeresen, annál inkább szarsz az ilyen apróságokra.
Volt egy időszak amikor én is minden hülyeséget magamra vettem (olyan szinten hogy ha a kasszás nem 100 wattos mosollyal köszönt nekem, akkor hazafelé azon gondolkodtam, hogy vajon rossz benyomása van-e rólam) de aztán elkezdtem "kifelé élni", lefoglalt a munka, hobbik, barátok, azóta pedig csak röhögni tudok azon, ha valaki pl belémköt. Konkrétan nincs helye a fejemben az ilyeneknek, mert megvan a magam dolga.
Pszichológushoz járni meg baromi hasznos dolog, de csak akkor, ha kilépsz abból a közegből, ami hozzá juttatott. Ha ugyanúgy meg vagy rekedve az életeddel mint eddig, akkor jó, hogy nem segítenek a "bullshit dumái".
Az életén meg mindenki tud változtatni valamilyen szinten. Ha arra van kapacitásod, hogy a gyk-ra írj ki ilyen kérdéseket, akkor arra is van, hogy csinálj valami produktívat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!