Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csinálhatják ezt?

Miért csinálhatják ezt?

Figyelt kérdés
Vannak emberek, akik személyesen jópofiznak, jönnek hozzám beszélgetni, kéregetnek dolgokat, Facebookon meg nem jelölnek vissza, ha bejelölöm őket ismerősnek, Instán meg kikövetnek. Ennek mi értelme? Főleg lányok csinálják ezt, talán ez lehet az oka, hogy inkább a fiúkkal jövök ki jobban. Minek jönnek oda napi szinten jópofizni, ha amúgy meg Instán veszik a fáradságot hogy miután bekövettek, egy fél év után kikövessenek, természetesen csak engem
2020. nov. 6. 11:07
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és 20/L vagyok
2020. nov. 6. 11:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Mert beképzelt kis picsák. Ne kövess be senkit, majd akit érdekelsz az bekövet téged. Régebben én is elkövettem ezt a hibát, hogy ilyen embereket bejelöltem, bekövettem mert barátkozni akartam. Gondoltam majd látják, hogy közvetlen és jófej vagyok, de hiba volt. Az ilyenek túl sznobok. Maximum a hátad mögött kinevetnek, egy viccnek tartanak. Én megelégeltem ezeket az embereket, ne fuss te se senki után kérdező.
2020. nov. 6. 12:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!