Miért van az, hogy 30-40 milliós luxusautókban csúcstechnika mellett is szinte minden tulaj a füléhez tartja a telefonját? Ennyire nem jár együtt ésszel a pénz?
Aki nem tudná mire céljok: ugye a mostani autók közül már 10 milliónál is olyanokat lehet kapni, amik kihangosítják a telefont csak rá kell csatlakoztatni az infotainment rendszerhez. De 20 milka felett pl. a BMW-nek van az iDrive rendszere, ami már szinte mindent megcsinál a paraszt helyett. Sőt ujjal gesztikulálni is lehet hogy fel akarod hangosítani a zenét jobbra pörgeted az ujjad meg egy kézmoccantással fel is lehet venni a telót és semmit nem kell csinálni csak beszélni. Ennek ellenére akárhányszor látok ilyen nagyon elfoglalt embereket mindig a fülükhez tartják a telefont, mintha szándékosan játszanák a hülyét vagy nem tudom. Vagy ennyire menő a telefonálós póz egy luxusautóban, hogy véletlenül se ne lássák, hogy egy fontos menő vállalkozóról van szó?
"Mit érdekel más mit csinál" jellegű kommentek kíméljenek! A jelenség eredetére, okára vagyok kíváncsi nem pedig irigységből. Köszi.
Na. Megjött a kiosztogató kis büdös takony is. Ne foglalkozz vele kérdező. A saját nyomorát próbálja itt leverni valakin.
A kérdésedre nincs jó válasz. Azért nincs mert irracionális amit ezek a barmok művelnek és te közben racionális választ keresel rá. Lustaság, ostobaság, kivagyiság, "én a törvény felett állok" hozzáállás. Ezek bármelyike lehet.
láttam én már luxus autóst, almás telóval, noteszból telcsizni. (akinek nem világos,a noteszból üti be a számot)
és ez azért van , mert annyira egyszerűek mint egy kolbászos tojásrántotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!