Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy 30-40...

Miért van az, hogy 30-40 milliós luxusautókban csúcstechnika mellett is szinte minden tulaj a füléhez tartja a telefonját? Ennyire nem jár együtt ésszel a pénz?

Figyelt kérdés

Aki nem tudná mire céljok: ugye a mostani autók közül már 10 milliónál is olyanokat lehet kapni, amik kihangosítják a telefont csak rá kell csatlakoztatni az infotainment rendszerhez. De 20 milka felett pl. a BMW-nek van az iDrive rendszere, ami már szinte mindent megcsinál a paraszt helyett. Sőt ujjal gesztikulálni is lehet hogy fel akarod hangosítani a zenét jobbra pörgeted az ujjad meg egy kézmoccantással fel is lehet venni a telót és semmit nem kell csinálni csak beszélni. Ennek ellenére akárhányszor látok ilyen nagyon elfoglalt embereket mindig a fülükhez tartják a telefont, mintha szándékosan játszanák a hülyét vagy nem tudom. Vagy ennyire menő a telefonálós póz egy luxusautóban, hogy véletlenül se ne lássák, hogy egy fontos menő vállalkozóról van szó?

"Mit érdekel más mit csinál" jellegű kommentek kíméljenek! A jelenség eredetére, okára vagyok kíváncsi nem pedig irigységből. Köszi.

2020. nov. 4. 10:19
1 2
 11/19 acelsziv ***** válasza:
100%

Na. Megjött a kiosztogató kis büdös takony is. Ne foglalkozz vele kérdező. A saját nyomorát próbálja itt leverni valakin.

A kérdésedre nincs jó válasz. Azért nincs mert irracionális amit ezek a barmok művelnek és te közben racionális választ keresel rá. Lustaság, ostobaság, kivagyiság, "én a törvény felett állok" hozzáállás. Ezek bármelyike lehet.

2020. nov. 4. 12:27
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom kire lett gondolva aki a másikat kiosztja, én csak azt javasoltam hogy ablakon kopogjon be megtudakolni ezt, mert itt nem valószínű hogy vannak ilyen tulajok.
2020. nov. 4. 13:13
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
Magyar valosag.
2020. nov. 4. 13:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

láttam én már luxus autóst, almás telóval, noteszból telcsizni. (akinek nem világos,a noteszból üti be a számot)

és ez azért van , mert annyira egyszerűek mint egy kolbászos tojásrántotta.

2020. nov. 4. 16:09
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek ilyen embert, aki mindig mindenből felsőkategóriás kütyüt vásárolt, például fényképezőgépből is, de azt sem tudja mit tud a készüléke, így használni sem tudja. Megfizette a plusz tudást ez a lényeg!
2020. nov. 4. 16:17
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert menőzni full jó.
2020. nov. 4. 17:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha már azt tudod, hogy kihangosítani stb lehet, akkor azt is érdemes volna tudni, hogy egy modern 3-4 éves autónál ebben a kategoriában már alap az olyan szintű önvezetés, hogy araszolgat a forgalomban, illetve tartja a sávot, ha elindul az előtte lévő az autó is elindul, ha megáll, megáll stb, a safőr csak a kezét a kormányon tartja kb, de nem csinál semmit.
2020. nov. 5. 00:07
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ird már le hogyan kell azt a nyűves bluetoothot parositani, mert nekem nem ment
2021. márc. 3. 08:59
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Adódhat a 40 feletti korosztály esetén a szamitastechnikai és vezetési tudása közötti időbeli szakadékból.
2022. márc. 2. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!